keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Rock Island

Oltiin siis viime lauantaina häissä ja koska mulla ei oikeastaan ole kuin yksi kesäinen juhlamekko päätin että laitan sen aika monennen kerran. Olen käyttänyt tuota mekkoa nyt jo niin monissa juhlissa että ehkä ostan seuraaviin jotain uutta.Yleensä olen käyttänyt tuon mekon seurana samaa jakkua/hihatinta tms joka näkyy tämän postauksen toisessa ja kolmannessa kuvassa mutta tällä kertaa sain idean tehdä jonkin uuden asusteen mekolle seuraksi.


Sain idean, todellakin. Torstai-iltana aika myöhään ostin huiviohjeen ja kerin langan kerälle. Perjantaina neuloin kotihommien ohessa kaikessa rauhassa, en oikeastaan edes kuvitellut ehtiväni 1.5 vuorokaudessa tekemään huivia alusta loppuun.


Mutta niin vain kävi että perjantaina (tai oikeastaan oli jo lauantai aamuyö) kaikki pitsiosuudet oli neulottu ja ennen nukkumaan menoa kastelin ja pingotin siihen asti neulotun osuuden. Laitoin tarpeeksi monta pyöröpuikkoa peräkkäin jotta sain myös keskeneräisen reunan suoraksi.


Aamulla reunus oli kuivunut ja jatkoin ainaoikean neulomista. Neuloin valmistautumisen lomassa ja epäilin edelleen että eipä taida huivi valmistua ajoissa.


Pakkasin kassiin myös tuon jakkusen hätävaraksi mutta koska matka hääpaikalle oli aika pitkä ja kerrokset lyhenivät koko ajan, huivi oli lopulta valmis ja langat päätelty noin tunti ennen vihkimistä. Olen neulonut tästä samasta langasta ennenkin ja olen edelleen sitä mieltä että tämä on yksi ihanimmista langoista mitä koskaan olen neulonut.


Se ei oikeastaan haitannut että pingotin huivin lopullisesti vasta häiden jälkeen, tuommoinen pienehkö hartiahuivi oli kesäisiin häihin oikein sopiva olkapäiden peitto ja illan lämmike. Pingotuksen jälkeen huivi on aika paljon isompi kuin juhlissa.


Malli: Rock Island
Lanka: Hopeasäie SilverLace väri Kuningatarhillo. Hyvin samanlainen lanka kuin nyt myynnissä oleva MesiLace, tässä on vain vähän hopeista kimalletta mukana. Ja tämäkin lanka on niitä keväisiä arvontavoittolankoja. Lankaa kului noin 70 grammaa.
Puikot: 4 mm pyöröpuikot12 kommenttia:

 1. todella kaunis huivi :-)) ja nopea olit

  VastaaPoista
 2. Super kaunis huivi!
  Heinäkuun postaukset kävin läpi, ihania Hippoja ja kauniita sukkia. "kolmio"sukat on aikas jännät.

  VastaaPoista
 3. Puolessatoista päivässä?! Voi herranen aika kuinka nopea olet. Upea huivi niin malliltaan kun väriltäänkin.

  VastaaPoista
 4. No huh, millaista vauhtia neuloit! Upea huivi ja kauniin värinen.

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä oikea pikaneuloja! Todella kaunis huivi.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana huivi ja ihanan värinen :)

  VastaaPoista
 7. Wau mikä suoritus! On siinä puikot saaneet tanssahdella :)

  VastaaPoista
 8. Siis, kerrassan upea huivi ja voi mikä suoritus!

  VastaaPoista
 9. Niin paljon asioita jäisi tekemättä, jos ei viimetippaa olisi keksitty. Tämä kaunis huivi on yksi osoitus siitä :D

  VastaaPoista
 10. Todella kaunis huivi ja ihana väri! Ja huh huh, mikä vauhti! Voi kunpa joskus kykenisi edes murto-osaan tuosta. Minulla RI on ollut yli kuukauden jäähyllä, kun iski raivopurkukohtaus...

  VastaaPoista