sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Retroa?

Sukkakisan toisen kierroksella järjestäjät lähettivät uuden ohjeen kaikille sukkansa valmiiksi saaneille (ja muut kisaajat saa ohjeen joskus myöhemmin). Jos oikein ymmärsin, tämä ohje oli yksi niistä joita oli alunperin tarjottu varsinaiseksi kisaohjeeksi.


Ohje ei aiheuttanut mitään isompia riemunkiljahduksia mutta koska tämä kisakierros tuntui kestävän aika kauan niin päädyin neulomaan myös tämän ylimääräisen mallin. Nämähän on muuten varsin helpot, mutta tuo kontrastivärinen kuvio tehtiin intrasiana ja ilman saumoja, tosin sen kohdalla neulottiin kyllä edestakaisin.


Toiseen sukkaan laitoin ohjeen mukaisen lyhenteen (SM8 = Sock Madness 8) ja toiseen meidän tiimin lyhenteen (TPM = Team Perpetual Motion, eli ikiliikkuja tiimi). Väreiksi valikoitui oranssi ja keltainen ihan vaan siksi kun ne sattui lankalaatikosta ensimmäisenä käteen, pikkuisen seitkytlukulaisilta nämä kyllä näyttää, mallikin on kuin jostain muinaisuudesta. Sukkien väri on eniten oikein viimeisessä kuvassa jossa taas ympäristö on väärän värinen.


Malli: Monogram Sock
Lanka: Pirkanmaan Kotityön Kirjo-Pirkka
Puikot: 2.5 mm sukkapuikot ja pyörö


Seuraava sukkaohje julkaistaan ihan pian, viimeistään tiistai-iltapäivällä. Langat ja puikot olen jo valinnut joten kiivasta neulomista tiedossa taas ensi viikolla.

3 kommenttia: