sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kenelle kellot soivat

Pääsin aloittamaan sukkahullutuksen viidennen kierroksen sukkia vasta maanantai-iltana. Neuloin ekaa sukkaa hyvin rauhallisesti kunnes huomasin viikon lähestyessä loppuaan että kisaan osallistuvat saivat sukkiaan valmiiksi aikamoisella vauhdilla ja jos halusin saada omani tehtyä ennen kierroksen päättymistä niin minulle voisi tulla kiire.


Aloitin toisen sukan perjantaina töiden jälkeen, neuloin koko illan ja aamuksi jäi vielä terän neulominen melkein kokonaan, ehdin tosin tehdä illalla jo suurimman osan kiilakavennuksista. Sukat valmistuivat tunteja ennen viimeisen jatkoon päässeen sukkia joten saavutin oman tavoitteeni, tällä kertaa tosin melkein rimaa hipoen.


Malli on ihan kiva, tosin en kyllä vielä tiedä kuka tarvitsee näin pitkiä sukkia mutta ehkä näillekin käyttäjä löytyy. Sukat ovat tämmöiset sinertävät ihan vaan siksi että nämä langat olivat ekat sopivanpaksuiset jotka löysin lankavarastosta. Lankaa tarvittiin liki 200 grammaa ja muita värejä oli vain 100 grammaa.


Ohje on kirjoitettu seiskaveikan paksuiselle langalle ja minä löysin vain Nallea joka kyllä oli sekin ihan sallittujen joukossa.Tänään on tosi kirkas auringonpaiste joten sukkakuvat eivät oikein onnistuneet. Otinpa sitten muutaman maisemakuvan tuosta meidän talon takaa. Metsässä on hurjasti mustikanvarpuja, viime kesän marjasato meni lumettoman talven takia, tänä talvena lunta oli enemmän joten toivottavasti nyt tulle myös marjoja. Yksi viimevuotinen karpalo löytyi nevan laidasta.


Malli: For Whom The Bell Tolls
Lanka: Novita Nalle, lankaa kului melkein 200 grammaa
Puikot: 3 mm pyöröpuikko
4 kommenttia:

 1. Kaunis malli. Oitääkin mennä tutkailemaan, kuinka pitkä se oikeastaan onkaan.
  Liikuttava tuo yksinäinen karpalo <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä minä vilukissana tykkäisin juuri pitkistä villasukista! Ihanat!
  t. Maukkis

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat, tykkään pitkistä varsista, vaan harvemmin niitä jaksan kutoa. Näyttä hyvältä mustikkapaikalta :)

  VastaaPoista
 4. Ihan tajuttoman nopeaa tahtia neulotut sukat. Ja aika kiva malli, erilainen!

  VastaaPoista