sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Taas se aika vuodesta

Tour de Sock sukkaneulontakilpailu alkoi taas kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Vähän on outo olo kun en kilpaile parin viime vuoden tapaan ollenkaan tänä kesänä.


Kerroin jo viime kesänä kilpailun päätyttyä että mun kilpailut on kilpailtu ja sain yksityisviestin järjestäjältä, kiinnostaisiko minua liittyminen kisan moderyhmään ja ohjeiden testaaminen. Toki kiinnosti. Ja kun en ollut muuttanut mieltäni talven aikana, sain keväällä sähköpostiini sukkaohjeita ja viestejä muilta moderyhmäläisiltä.


Arvasin jo syksyllä tämän ensimmäisen mallin suunnittelijan. Enemmän olisin yllättynyt jos TiiQ ei olisi ollut yksi kisan suunnittelijoista.


Neuloin sukat jo keväällä ja siinä vaiheessa ohje oli jo testattu kertaalleen ja ne muutamat korjaukset mitä itse ajattelin, oli jo tehty kun sain omat sukkani valmiiksi.


Toisen sukkaparin tein vähän ennen kisan alkua, kun halusin muistaa ohjeen kun se julkaistaan. Aika vähän olen joutunut neuvomaan koska ohje on hyvin kirjoitettu ja toisaalta TiiQ on itse neuvonut kyselijöitä.


Suomineulojat aloittivat kisan varsin tehokkaasti, kolme ensimmäistä sijaa meni suomalaisille ja muutenkin valmistuneissa on hyvin vahvasti sinivalkoinen väri. Suomesta on mukana 148 neulojaa ja joukkueitakin 14. Tää on kyllä kiva kisa ja tuottokin menee hyvään tarkoitukseen. Vähän on erilainen olo kun ei tarvitse kilpaneuloa, mutta otan huvikseni aikaa kun testineulon.


Malli: Virrat
Langat: tummat sukat, koko M muutamalla lisätoistolla, Socks that Rock mediumweight
Vaaleat sukat, koko S pienillä puikoilla, Novita Nalle
Puikot: 2.75 mm ja 2.5 mm

1 kommentti:

  1. Kaunis on malli, kuten aina tämän suunnittelijan sukissa:) ja välillä on ihan hyvä huiliakin pahimmasta tohinasta;)

    VastaaPoista