sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kaukaa katsoen


Tourin neljännellä etapilla neulottiin helmiä sukkiin, paljon helmiä. Itse neuloin nämä jo keväällä kun testasin ohjetta ja tällä kertaa en tehnyt toista paria etapin alkua odotellessa.


Vähän harmitti kun sama suunnittelija julkaisi toisen hyvin samannäköisen helmisukkaohjeen ihan vähän aikaa sitten. Olishan sen ohjeen voinut tehdä enemmän erilaiseksi tai sitten julkaista reilusti myöhemmin.


Tarkemmin katsoen tuo toinen malli on sittenkin aika erilainen, suunnittelijan sanoin "From a distance they all look the same".


Olen lisännyt sukkiin helmiä ennenkin joten näissä ei oikeastaan ollut mitään isommasti uutta. Ihan samanlaista luomistapaa en ole käyttänyt aiemmin juuri sukkiin mutta muuten tämä aloitus on ihan tuttu. En tosin tiedä menikö ihan oikein kun testiohjeessa ei ollut linkkiä vaan piti käyttää Googlea apuna.


Ohje oli helppo oppia ja jäi myös mieleen helposti, parin ensimmäisen toiston jälkeen en tainnut kaaviota paljoa vilkuilla.


Malli: From A Distance
Lanka: Lanitium ex Machina Perussukka
Puikot: 2.25 mm


4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat, tosi sievä malli :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kauniit. Tyylikäs väri ja nuo helmet...huokaus!

  VastaaPoista
 3. Tosi tyylikkäät sukat! Minulle kaavion muistamisessa tuotti vaikeutta varren reunan pieni pitsikuvio, sitä en oppinut millään muistamaan ulkoa. Jalkaterä meni hyvin koska sivukuvio vaihtui. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit sukat! Itse en ole vielä tämän etapin sukkia puikoille saanut, mutta pitänee neuloa ne sitten Tourin jälkeen

  VastaaPoista