keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kuplivaa

Sukkakisan seuraava ohje julkaistaan aamuyöstä joten voisi olla ihan hyvä esitellä se edellinen malli ennenkuin muut alkavat puikot sauhuten neulomaan seuraavia sukkia. Onneksi mun ei tarvitse askarrella helmien kanssa anivarhain.


Kuplasukat yllättivät monet helppoudellaan, jotain ihan tavallista välillä kun edellinen ohje oli vähän vaikeampi.


Harmaat sukat neuloin jo keväällä. Korjasin ohjeesta yhden selvän virheen ja taas oli aika hassua huomata että ne mun ehdottamat tarkennukset löytyivät ohjeesta. En sitten tiedä auttoivatko ne ketään kun tuntui että kyselijöille oli vaikeita ihan muut kohdat, semmoiset mitkä ei tulleet mulla edes mieleen.


Raidalliset sukat neuloin vähän paksummasta langasta, Regian 6-säikeisetä raitalangasta joka suunnilleen Nallea vastaavaa. 2.5 mm puikoilla sain haluamani vähän isommat sukat. Tein terään vähän enemmän pituutta kun nämä eivät jää minulle itselle.


Tämä on siitä jännä malli että joidenkin sukat on aivan liian tiukat noiden tiheiden palmikonkääntöjen takia ja osa jätti homman kesken kun sukista oli tulossa ihan liian löysät. Mun sukat on aika erikokoiset mutta siihen vaikuttaa enemmänkin se että langat on niin eripaksuisia.


Malli: Touring Bubbles
Langat: Indigodragonfly Merino Nylon Sock ja Regia Color 6-ply
Puikot: 2.25 mm harmaiden sukkien resorissa, muuten 2.5 mm kummassakin parissa
3 kommenttia: