sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Muistinpas

Tourin kakkoskierroksen ohje julkaistiin viime sunnuntaina aamuyöstä. Olin neulonut ensimmäisen sukan jo ennen kierroksen alkamista, lähinnä siksi että osaisin vastata suomalaisten kysymyksiin ohjeesta.


Varsinaisena testineulojana en tässä mallissa ollut koska suunnittelijalla oli ollut todella monta omaa testaajaa.


Toisen sukan sain valmiiksi vasta kun Suomen edustusjoukkue oli tainnut päästä jo kokonaan maaliin, on ne nopeita.


Ohjeessa ei ollutkaan mitään kummallista. Sunnittelijalla on persoonallinen tapa tehdä kaaviot, erilaiset palmikot ja muutkin silmukat ovat merkkien lisäksi eri värisiä. Itse tulostin kaaviot mustavalkoisina ja ihan hyvin pärjäsin niidenkin kanssa.


Malli on tämmöinen aika perus, ei herättänyt isompia intohimoja neulomisen suhteen ja valmiit sukat kuuluu kategoriaan tulipa tehtyä. Ohjeessa ei tainnut olla minulle mitään uutta, samanlaisen kantapäänkin olen tehnyt useamman kerran.


Langaksi valitsin Alize Superwash 100 langan jota ostin paikallisen lankakaupan varaston tyhjennysmyynnistä vaikka kuinka monta kerää. Väri toistuu taas vain parissa kuvassa aika oikein, eli nämä on semmoiset tiilenpunaiset ei ihan niin oranssit kuin noissa muissa kuvissa.


Malli: I Remembered It Again
Lanka: Alize Superwash 100
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko2 kommenttia:

  1. Kivat sukat! Malli näyttää ihan mielenkiintoiselle neulottavalle.

    VastaaPoista
  2. Kaunis väri näihin sukkiin.
    Hattua nostan, kun olet 'aina valmiina' auttamaan hätätilanteissa. Suomalaisten pulmat kun ilmaantuvat yleensä silloin kun muut modet ovat nukkumassa!

    VastaaPoista