torstai 21. heinäkuuta 2016

Kaikkea kivaa

Kiitos kaikille huivikommenteista!


Sukkahulluksessa jaetaan myös palkintoja. Aiempina vuosina koko kisan voittaja on saanut valtavasti erilaisia palkintoja ympäri maailman mutta jo viime vuonna järjestäjät päättivät palkita kolme nopeinta eli se aiempi iso kasa jaetaan nykyisin kolmelle.


Mulle tuli postia monesta paikasta parin viikon ajan, niin paljon että mies ehti jo kyllästyä, eikö nuo lopu koskaan. Nyt ne on tainneet loppua ja on aika esitellä mitä kaikkea sain. Palkintoja lähettävät pääasiassa toiset neulojat, järjestäjiltä tulee lähinnä sponsoreilta saatuja lahjoituksia.


Sain siis erilaisia pussukoita, silmukkamerkkejä, kirjoja, herkkuja, matkamuistoja ja tietenkin myös lankaa. Pussukoista on kaksi kuvaa kun tuo ommeltu kori oli vähän vaikea kuvata.


Herkuista puuttuu kaksi pientä suklaalevyä, ei niitä varmaan syöty ole mutta jäivät pois kun kannoin tavarat kuvattavaksi. Ja silmukkamerkeistä osa on jo päässyt työhön kiinni, noita pieniä rinkuloita oli enemmänkin.


Langat on melkein kaikki uusia tuttavuuksia ja vain yhden sain itse valita, otin tuon vaaleanpunaisen siksi kun siinä on kasmiria ja onkin muuten huikean pehmoinen vyyhti. Kaikki muut palkinnot on tulleet yllätyksenä.


Näiden tavarapalkintojen lisäksi sain vielä kaksi neuleohjetta Ravelrykirjastooni.


Jos oikein muistan niin mun palkinnot tuli Suomesta, Hollannista, Irlannista, Usasta ja Kanadasta, toinen ohjepalkinto tuli Austraaliasta.
1 kommentti: