sunnuntai 21. elokuuta 2016

Karjalasta

Olen kyllä neulonut elokuussakin ja saanut jotain ihan valmiiksi asti mutta nämäkin sukat on vielä heinäkuulta. Tarvitsin jotain nopeaa ja helppoa neulottavaa automatkalle kun lähdettiin Jyväskylään neulefestareille heinäkuussa. Tulostin siis ohjeen ja varasin mukaan sopivat langat.


Ensimmäinen sukka oli sitten lähellä kantapäätä kun päästiin messuille asti. Sukka kulki mukana nimikoidussa projektipussukassa festareita kiertäessä mutta koska aikataulu oli tiukka niin en sitten neulonut silmukkaakaan kun en ehtinyt istahtaa yhtään. Kotimatkalla pääsin ekassa sukassa terän kirjoneuleosuuteen asti.


Malli on kiva ja ohje taattua Tiiqua, palmikkokuvion opin toisella toistolla joten ohjetta ei paljon tarvinnut vilkuilla kirjoneuleiden välissä.


Kirjoneuleraitojen värit valitsen sen mukaan mitä jämiä neulenurkkauksesta sattui löytymään, vihreä on Fabelia ja muut Alize Superwash 100 lankaa.


Ohjeessa neuvottiin ottamaan kirjoneuleeseen isommat puikot mutta mä neuloin koko sukat samalla pyöröpuikolla.


Malli: Echoes from Karelia
Langat: Alize Superwash 100, ruskea, tumma oranssi ja valkoinen. Drops Fabel vihreä.
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko

3 kommenttia:

  1. Nopeaa ja helppoa�� Itsellä se olisi kirjavasta langasta neulotut kuviottomat sukat! Todella upeat sukat olet kyllä tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat. Malli on miulla jonossa ja on hienoa nähdä siitä erilaisia, kauniita versioita. Omiani en ole vielä aloittanut, koska en osaa päättää väritystä.

    VastaaPoista
  3. Nämä ovat ihanat, täydellinen väritys!

    VastaaPoista