perjantai 5. elokuuta 2016

Maksetaan velkaaViimeaikaisen maailmantilanteen takia yksi suunnittelija päätti jakaa neuleohjeitaan veloituksetta Ravelryssä. Kampanja oli voimassa vain muutaman päivän ja nyt tämäkin ohje on taas maksullinen.


Suunnittelijan toiveena oli että ohjeiden lataajat levittäisivät hyvää eteenpäin. Itse päädyin lupaamaan neuloa jollekin tämän sunnittelijan sukat ja arvonnan perusteella malliksi valikoitui sitten nämä sukat.


Saajan toivevärinä oli harmaa ja harmaana minä tämän langan ostin. Tällä kertaa vika ei ole kuvaajassa eikä kamerassa vaan nämä sukat näyttävät oikeasti eri värisiltä valaistuksesta riippuen.


Ihmettelin tätä väriä jo neuloessa, lähiväreistä ja valosta riippuen lanka on selvästi joko harmaata tai beigeä. Toivottavasti saajalle kelpaa myös tämä jännittävä sävyvaihtelu, pimeämmässä nämä on selvästi harmaammat joten täytynee suositella sukkien käyttöä vain talven pimeydessä.


Ohje on ihan helppo ja saa neuloa paljon sileää oikeaa. Muutin ohjetta sen verran että tein sukista täysin peilikuvat, ohjeessa peilikuva on vähän kikkailtu siirtämällä kantapään paikkaa.


Lanka on ihanaa neulottavaa, tosin mulle oli sattunut vyyhti jossa oli kaksi solmua. Ne molemmat osuivat sitten toiseen sukkaan.


Malli: Galadier
Lanka: Lanitium ex Machina Basic Merino Sock väri Haze
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko


5 kommenttia:

 1. Sukat ovat kyllä todellinen taidonnäyte.Niin kauniit.

  VastaaPoista
 2. Huokaus! Kauniit ja tyylikkäät sukat.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! Pitääkin vilkaista tuon suunnittelijan ohjeet läpi Ravelrysta.

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva tuo sivupalmikko! Erikoinen väri langassa, eikä pöllömpi olekaan.

  VastaaPoista