sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Messuilla

Messuilin siis perjantaina enkä ehtinyt laittamaan raporttia ennen kuin nyt kun messut ovat jo melkein ohi.


Päästiin lähtemään perjantaina vähän suunniteltua myöhemmin ja käteistäkin piti etsiä menomatkalla parista automaatista.


Messuille päästyäni kävin hakemassa blogistin nimilapun koska olin sellaisen pyytänyt ja saanut. Minulla olisi ollut myös ranneke messuille mutta kun olin saanut nimilappuni niin annoin rannekkeen lippujonossa seisoneelle naiselle.


Ihan ekaksi suunnistin Suomi 100 sukkakilpailu näyttelyn luokse, sillä sain sen rannekkeen niillä pari viikkoa sitten esitellyillä sukillani. Tosin se ranneke oli ylimääräinen palkinto jota en odottanut ja joka tuli vasta kun olin jo hakenut blogistimerkkiä. Kävi nimittäin niin että ne mun sukat voitti koko kisan ja palkintona oli lahjakortti Pirkanmaan Kotityölle.


Sukat katsottuani kävin pikaisesti deli-osastolla ja tein ensimmäiset ostokset, ostin pari pussia teetä.


Sitten kiertelin A-hallia, Titityyn osastolta ostin lankaa ja vähän myöhemmin osuin  Suuri Käsityö lehden osastolle jossa tein lehtitilauksen, messutarjous on kuitenkin aina parempi kuin muut tarjoukset.


Vähän myöhemmin tein myös Kotiliesi Käsityö-lehden tilauksen kahdeksi vuodeksi kun siitä oli niin hyvä messutarjous ja mukavat tilaajalahjat. Teeteen lankaa pari kerää ja tuo kuvissa näkyvä huopakassi ja muutakin joka menee jouluna lahjaksi.


Olin merkinnyt C-halliin paljon enemmän kierrettäviä osastoja ja siellä vierähtikin mukavasti aikaa.


Puffalan osastolta osti kimaltavaa sukkalankaa ja Hopeasäikeen kojulta merinosukkalankaa johon ihastuin jo Jyväskylän neulefestereilla.Sitten olikin aika piipahtaa kaupungilla muilla asioilla ja söin samalla reissulla pikaisesti.


Palasin messuille tauon jälkeen ja päädyin kiertämään koko deli-osaston. Kiersin kojulta kojulle ja maistelin kaikkea tarjottavaa. Varsinkin karjalanpiirakat olivat hurjan hyviä ja suunnittelin ostavani niitä messupäivän lopuksi mutta lähtö tulikin sitten niin kiireesti että en muistanut koko piirakoita kun auto oli jo pihassa. Harmi, olivat tosi hyviä. Karkeista ja glögeistä tykkäsin myös kovasti.


Sitten kiersin loput halli E:n osastot ja katselin avainnauhaa tyttärelle, paljonhan niitä oli mutta ei just oikeaa tällä kertaa.


Monella kojulla oli Hobboksin kirjatarjouksia, 2 eur kirja kuin kirja joten päädyin ostamaan muutaman kirjan sekä itselle että lahjaksi. Kirjaosastolla oli myös Novitan lankaa myynnissä, sorruin koska pojat on tykänneet siitä tehdyistä sukista.


Etsin avainnauhaa myös A-hallista mutta eipä sielläkään ollut sopivaa. Yhdestä laitoin kuvaa ja vastaukseksi tuli EIIII. Monella osastolla oli kaikkea ihanaa, ihan harmittaa kun en pyytänyt käyntikortteja ja esitteittä useammalta.


A-hallissa oli myös Vuorelman pieni osasto josta ostin Vetoa, miehen lempparisukat alkaa jo olla vähän kuluneet.


Ostin vielä huulirasvan tyttärelle ja kuuntelin hetken englanninkielisiä hiustenhoito-ohjeita, ostin käsintehtyä saippuaa ja sain puikkomitan Lentävän Lapasen kojulta josta ostin myös vyyhdin lankaa.


Ihan lopuksi ostin itselleni uuden laukun. Olen jo useammilla messuilla harkinnut laukun ostamista ja nyt tuli sopiva vastaan Riiminkan osastolla.


Ihanat messut, aikaa oli tänä vuonna sopivasti ja kyllä mun messupäivä on ehdottomasti perjantai aina kun se vaan on mahdollista.


7 kommenttia:

 1. Onnittelut voitosta, ne sukat on kyllä hienot! Bongasin kilpailusukat melkein ensimmäiseksi lauantaina messuille tullessa ja ajattelin laittaa oitis kotiuduttua onnittelut, mutta kyllä messupäivä vei mehut niin ettei kotona enää jaksanut kissaa sanoa. Ensi vuonna on kyllä mentävä useammaksi päiväksi. Kun olen lukenut eri messupostauksia huomaan, mitä kaikkea kivaa on mennyt ohi silmien, vaikka monenlaista on tullutkin nähtyä.

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta. Enpä nähnyt sinua, vaikka koitin välillä katsella huiviasi. Olisi ollut kiva nähdä livenä toinen Päivi H :)

  VastaaPoista
 3. Hei
  Onnittelut voitosta. Toivottavasti ohje julkaistaan joskus, jään odottelemaan. Hyvää kannattaa odotella sillä sukat ovat nimittäin erittäin mahtavat.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut voitosta! Hienot sukat olet tehnyt. Minulle siitä sukan takaosan verkkokuviosta tuli heti mieleen kalaverkko ja kalastushan on iso osa suomalaisuutta täällä tuhansien järvien maassa.

  VastaaPoista
 5. Onnea! Sukkasi olivat kyllä todella kauniit ja taitavasti neulotut! Omat sukkani jäivät takariviin, mutta oli kiva kilpailu. Hienoa, että työt lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

  VastaaPoista
 6. Hei Päivi, onnittelut voitosta, kyllä ovat todella taidokkaat! Nyt kyllä jhäi harmittamaan ettei tullut messuosastolla tutustuttua! Mukavaa marraskuun loppua!, t. taina

  VastaaPoista