sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Vaaleanpunaista

Jostain syystä mun lankavarastossa on ollut hyvin paljon pinkkiä ja violettia, suurin osa näistä Super Sock Scarefest sukista on nyt tämmöisiä hempeän värisiä. Ei ehkä osu ihan teemaan mutta uusia lankoja ostan vasta Tampereen messuilta ja sitä ennen pitäis käyttää vielä muutama ihkulankavyyhti.


Tämänkertainen malli taisi olla kisan ensimmäinen joka on oikeasti testattu. Ohje on siis jonkin verran parempi kuin aiemmat. Huonoa tässäkin ohjeessa on se että kokoja on vain yksi joten ihan sopivia sukkia ei näistäkään tullut.


Aloitus on mielenkiintoinen, ohjeessa olisi pitänyt olla että aloitukseen kannattaa valita pari numeroa isommat puikot. Kun silmukoista kavennetaan puolet pois niin aika tiukkahan siitä aloituksesta tulee vaikka silmukoita lisätäänkin heti seuraavilla kerroksilla.


Lanka oli taas kerran aivan ihanaa. Sain langan palkinnoksi kesällä kun voitin Sock Madness kisan. Sain itse valita palkintolangan ja vaikka väri ei nyt mikään ehdoton lemppari olekaan niin tällä kertaa langan koostumus ratkaisi, tässä langassa on 10 % kashmiria. Aivan unelman pehmeä lanka. Neulomista tosin häiritsi hieman voimakas pesuaineen? tuoksu joka langassa on vielä yhden huuhtelun jälkeenkin.


Malli: Lavalantula Socks
Lanka: Celtic Memory Yarns Hand-dyed sock yarn, 80 % superwash merino, 10 % cashmere, 10 % nylon
Puikot: 2.25 mm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti