sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Vaihdetaan vihdoin väriä

SuperSock Scarefest on jatkunut nyt marraskuussa aika monella uudella ohjeella. Illat on siis menneet melko tiiviisti neuloessa.


Olen pysynyt ihan hyvin ajantasalla, viimeisin ohje julkaistiin perjantaina ja olen jo ehtinyt neulomaan nekin sukat.


Tämä ohje julkaistiin lokakuun viimeisenä päivänä ja pääsin aloittamaan aika pian ohjeen julkaisun jälkeen. Ihan vaan pikkuisen kauhistelin ohjeen silmukkamäärää, 80 silmukalla tulee tavallisella tiheydellä aika suuret sukat joten vaihdoin sitten reilusti pienempiin puikkoihin pari kerrosta neulottuani. 1.75 mm puikoilla saikin sitten tehdä myös kerroksia tavallista enemmän.


Ihan virheetön ei ollut tämäkään ohje. Kyselin neuvoja suunnittelijalta muutamaan kertaan ja pari ekaa virhettä korjattiinkin ohjeeseen aika pian. Ohjetta ei oltu testattu eikä ilmeisesti edes oikoluettu. Virheitä taitaa olla vieläkin jäljellä, suunnittelija oli nimittäin jossain vaiheessa sitä mieltä että ihan oikein se nyt on.


Sukat on kuitenkin kivat, ehkä vähän isot mulle mutta onneksi joulu on jo lähellä ja sukkapussi tyhjenee aina joulun aikaan kivasti.


Väriksi valikoitui tällä kertaa oranssi, noiden kaikkien pinkkien ja fuksioiden jälkeen värin vaihtaminen oli oikein virkistävää.


Malli: Picture of Dorian Grey
Lanka: Miss Babs Tarte
Puikot: 1.75 mm pyöröpuikko1 kommentti:

  1. Kaunis malli. Ja kaunis lanka. Virheellisten ohjeiden kanssa on kyllä ärsyttävää tulla toimeen. Menee vähän fiilis pilalle...!

    VastaaPoista