sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Mitä tulikaan tehtyä

Vaikka joulukuussa valmistuneita neuleita on vielä jokunen esittelemättä, niin on jälleen perinteisen vuosikatsauksen aika.


Neuleita valmistui v 2016 yhteensä 81 kpl. Määrä on suunnilleen sama kuin viime vuonna mutta lankaa kului jonkun verran vähemmän, 9715 g. Tosin käytin ilmeisesti ohuempia lankoja koska metrimäärä on kuitenkin lähellä edellisvuotta.


Mitä sitten neuloin? Eniten taas kerran sukkia, 58 paria. Neuloin myös yhdet tossut. Lemppariparia en oikein osaa valita, itselle taisivat jäädä vain Sock Madness kisan finaalisukat joilla voitin koko kisan. Perussukkia valmistui myös muutamat, ylemmässä kuvassa vuoden viimeiset perheen miesväelle neulotut sukat jotka eivät sen kummempaa esittelyä kaipaa.


Kädenlämmittimiä neuloin myös, 9 paria lapasia ja yhdet kämmekkäät. Osa lapasista on vielä esittelemättä mutta suosikki on tällä kertaa helppo, lohikäärmelapasia oli kiva neuloa ja tykkään myös lopputuloksesta kovasti.


Huiveja neuloin yllättäen 5 kappaletta. Jouduin muistiinpanoja selatessani miettimään mitä ne kaikki olivatkaan kun olin fiksusti nimennyt useamman vain huiviksi, kyllä mä ne sitten kuitenkin muistin. Eniten tykkään kaverille menneen huivin väreistä.


Peittoja valmistui neljä joista viimeinen on vielä esittelemättä. Lemppari on kuitenkin lapsenlapsen pöllöpeitto.


Tein vuoden aikana myös yhden myssyn, virkkasin yhden lelun ja neuloin myös villatakin joka on esittelemättä koska en ole saanut siihen vieläkään nappeja.


Arvonnan voittajan yhteydenotooa odottelen vielä viikon verran, jos voittajasta ei sinä aikan kuulu mitään niin arvon uuden voittajan ensi viikon sunnuntaina. Käypä siis katsomassa edellisessä postauksessa oletko juuri sinä se kaipaamani voittaja.

Hyvää alkaavaa uutta vuotta kaikille! Olkoon se meille neulojille neulerikas.


3 kommenttia:

  1. Neulerikasta vuotta meille kaikille! Ja itselleni toivon keskeneräisten valmiiksi saattamista :) Ihania töitä olet tehnyt! Jännityksellä odotellen mitä tämä vuosi tuo tullessaan!

    VastaaPoista
  2. Olet ollut kyllä sukkela kutoja. Aivan ihania kaikki.

    VastaaPoista
  3. Hieno katsaus viime vuoteen. Toivotan siulle neulerikasta vuotta 2017!

    VastaaPoista