sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Kevätkukkia

Ravelryssä on aina kaikkia kivoja kisoja, suomalaisilla on parhaillaan menossa talvisukkakisa jossa en kisaa mutta jonka ohjeet kuitenkin halusin.


Ensimmäisen ohjeen myös neuloin annetussa ajassa mutta koska kyseessä on kauneuskisa niin kisasta oli helppo jäädä pois vain julkaisemalla pikainen otos sukista eikä mitään hienoa kuvaa.


Malli oli ihan helppo, mallineuleen oppi äkkiä ulkoa kunhan vaan ensin hahmotti mitä pitkään tehdä.


Sukkien väri ei toistu kuvissa ihan oikein. Vaikka osa kuvista näyttääkin kovin keväiseltä niin kaikki on otettu samana päivänä viime viikonloppuna kun meillä ei ollut metsässä kuin rippeet lumesta jäljellä. Pohjoisrinteessä oli vielä ohut lumipeite mutta eteläisempi puoli oli vain jäässä.


Malli: Something in blue
Lanka: Hopeasäie MeNy
Puikot: 2.5 mm


Nyt helmikuussa on aika ilmoittautua Sock Madness sukkakisaan jossa on taas tiedossa monta uutta sukkaohjetta. Ohjeet saadakseen täytyy nähdä vain vähän vaivaa. Pitää kuulua tuohon Ravelry-ryhmään, lähettää ilmoittautuminen sähköpostilla helmikuun aikana (ohjeet Information Thread ketjussa) ja vielä neuloa ja raportoida vähintään yksi sukka maaliskuun alussa julkaistavalla ohjeella. Jos pidät yhteisneulonnasta ja haluat uusia ystäviä ympäri maailman niin suosittelen liittymistä mukaan ja nimenomaan niin että olet mukana jossain joukkueessa.3 kommenttia:

  1. Kiva sukkamalli. Yleensä en juuri piittaa reijistä sukassa, mutta tässä on tosi kivannäköistä.

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanat sukat, tosi kiva mallikuvio :)

    VastaaPoista
  3. Romanttiset sukat pitsikuvioineen.

    VastaaPoista