lauantai 25. helmikuuta 2017

Klubissa

Huomasin sattumalta Ravelryssä että Kalakukkoneulojat olivat aloittamassa omaa neuleklubia jossa julkaistaan uusi ohje kerran kuukaudessa. Suunnittelijat kiinnostivat kovasti joten tungin itseni mukaan vaikka en savolainen olekaan.


Klubin ensimmäistä ohjetta en ole vielä ehtinyt neuloa, mutta tämä toinen malli pääsi melko pian ilmestymisen jälkeen puikoille.


Olipas mukava neuloa vaihteeksi sukat vähän paksummasta langasta. Neuloin sukat ihan ohjeen mukaan varpaista varteen, näillä on toivottavasti kokoa sen verran että mahtuvat jollekin perheen miehistä.


Sukkia viimeistellessä sattui pikkuinen haaveri kun laitoin samaan aikaan likoaamaan myös pinkit sukat ja niistä lähti sitten väriä. Pesin sukat heti liotuksen jälkeen koneessa mutta kyllä tuo valkoinen näyttää livenä hyvin hennon vaaleanpunaiselta. Onneksi miehet ei erota noita sävyjä ihan niin hyvin kuin minä.


Malli: Suomaa
Lanka: Vuorelman Veto valkoinen ja petrooli
Puikot: 3.25 mm ja 3 mm sukkapuikot


Otin kuvat alkuviikosta kun meillekin tuli taas vihdoin vähän lunta, kiersin pienen lenkin metsässä ja nevalla, meillä on nykyisin ihan merkitty reitti jota kulkea juuri niin pitkästi kuin huvittaa.


Ja näin talvella meillä on taas ihan erilaisia eläimiä tontilla.1 kommentti:

  1. Onpa sievä malli, sopii hyvin miestenkin sukiksi. Ja en minä ainakaan huomannut sitä vaaleanpunaista väriä :)

    VastaaPoista