sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Sinisiä raitoja

En enää pysy millään Super Sock Scarefestin vauhdissa joten taidan jättää muutamat sukat väliin.


Ennen tätä mallia jakoon tuli ohje Tourin finaalikierroksen suunnittelijalta. Niistä tuli ensimmäisen kerran fiilis että en taidakaan tänä vuonna neuloa kaikkia tämän tempauksen sukkia. No, jos tästä oikein piristyn niin ehkä neulon nekin mutta just nyt ei tunnu siltä.


Tämä malli oli kuitenkin ihan kiva ja sukat neuloutuivat nopeasti vaikka mallissa onkin tosi paljon nurjaa.


Langaksi valitsin Seinäjoen käsityömessuilta ostamani Opalin raitasukkalangan. Ostin näitä raitalankoja tarjoushintaan aika monta kerää ja sitten vielä muutaman normaalihintaisen yksivärisen kerän.


Tässä mallissa on kuviona jonkinlainen puu, juuret, varsi ja latva. Tein noita puunvarsi kerroksia ohjetta enemmän kun sukanvarresta olisi tullut muuten aika lyhyt. Ja resoriakin tein aika pitkästi mutta vain siksi että halusin kumpaankin sukkaan samalaisen raidoituksen ja kun sukat neulottiin varpaista varteen ei tarvinnut pätkiä lankaa turhaan.


Malli: Tanis Socks
Lanka: Opal Ladies & Gentlemen
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko


Näin talviaikaan siirryttäessä päivät alkaa olla jo hurjan lyhyitä, tänäänkin satoi räntää joten kuvat on ihan kamalia, sukat on samankokoiset ja väri on ehkä oikea muutamassa kuvassa. Kevättä odotellessa.


1 kommentti:

  1. Kivat sukat! Nuo Opalin langat on mukavia neuloa. Itselläkin on sitä juuri puikoilla.

    VastaaPoista