sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Pieni musta pipo

Nyt kävikin sitten niin että sain kyllä tänään valmiiksi sukat mutta kuvat jäi ottamatta kun pimeys yllätti neulojan. Eipä sitten esitellä niitä sukkia ennen ensi viikonloppua kun olen olen seuraavan kerran kotona valoisaan aikaan.


Onneksi kamerasta löytyi pari kuvaa aiemmin valmistuneesta piposta joka on jäänyt esittelemättä. Neuloin tän pipon pienelle pojalle joka kyläili meillä kesällä muutaman kerran ilman omaa lakkia ja sai sitten päähänsä aikuisten liian isoja pipoja. Heti kun kädet salli vähäisen neulomisen elokuun alussa, otin puikoille Novitan markkinoiman kashmir-sekoitteen ja etsin pienelle sopivan pipomallin.


Pipon ohje on jossain elokuussa ilmestyneessä lehdessä. Vahva veikkaukseni on että lehti olis Suuri Käsityö. Otin ohjeesta oikeastaan vain silmukkamäärän ja osan kavennuksista. Nin että onko tämä sitten neulottu ohjeesta vai ei. Puikkokoosta ei sitten niin minkäänlaista käsitystä, taisin neuloa tämän puisilla sukkapuikoilla. Ihan peruspipo kuitenkin. Myöhemmillä vierailuilla ipanalla on aina ollut oma päähine mukana joten pipoa ei ole pidetty kertaakaan, ei edes kokeiltu.


Tämä Novitan markkinoima  Mondial Gold Cashmere oli kyllä vähän pettymys. Ei ollenkaan niin pehmeä ja kiva neulottava kuin monet muut kashmir sekoitteet. Ja kuvien ottaminen mustasta piposta on juuri niin helppoa ja mukavaa kuin voi kuvitella. Kuvat on kuitenkin otettu jo syyskuussa kun valoa oli vielä kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti