sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Vaikeaa

Neuloin taas pois vyyhdin aiempia messuostoksia. Tämän värin kuvaaminen oli kyllä tosi vaikeaa, en saanut oikeaa väriä yhteenkään kuvaan. Lanka on Roosa Nauha sukkalankaa ja väri tumma viininpunainen joka näyttää kuvissa joko pinkiltä tai joulunpunaiselta. Viimeisessä kuvassa värit on lähinnä oikeaa, sekin on vähän liian tumma.


Malli on taas Super Sock Scarefestistä, toiseksi viimeinen ohje jonka neuloin. Jätin siis vain yhden mallin väliin tänä vuonna.


Ohje oli vähän ylimalkainen. Mallineuleisiin on kaaviot mutta merkkien selitykset puuttui kokonaan.


Koska terä on sileää oikeaa nämä valmistuivat aika sukkelaan. Ihan en tiedä neuloinko tuon etuosan pitsineuleen oikein kun ne selitykset puuttuivat.


Kaavion mukaan neuloessa yhdelle kerrokselle tuli kaksi langankiertoa peräkkäin. Neuloin ne jonkun aiemman ohjeen mukaan seuraavalla kerroksella oikein ja nurin. Toinen vaihtoehto olisi ollut neuloa toinen oikein ja toinen kiertäen oikein. Tiedä sitten kumpi olisi ollut oikeampi tapa.


Ohjeessa on hyvin tummat kuvat ja Ravelryn ohjesivulla vain yksi tumma kuva sukan etupuolella joten vähän sokkona piti tällä kertaa neuloa.


Kummassakin sukassa on kuvio myös takana. Toisessa sukkassa skorpioni ja toisessa risti. Itse olisin tykännyt aloittaa takaosan kuvion myöhemmin, nyt ne on hassusti tuolla sukan yläreunassa.


Malli: Miss Ives
Langat: Roosa Nauha Sukkalanka ja Opal, sama harmaa mikä edellisissäkin sukissa
Puikot: 2.25 mm1 kommentti:

  1. Jotkut värit vaan on sellaisia, että niitä ei saa oikein vaikka mitä tekis. Tämä väri on kaunis luonnossa, oon nähnyt.
    Hyvin oot sokkona neulonu.

    VastaaPoista