tiistai 21. marraskuuta 2017

Pikainen messupyrähdys

Alkuperäinen messureissu siis peruuntui ja päätettiin lähteä tyttären kanssa kaksin. Päästiin matkaan vähän myöhään ja välillä piti vielä viedä lapsenlapsi kotiin ja pysähtyä hetkeksi sylittelemään pienempää lapsenlasta.


Tamperetta lähetyttäessä tytär kertoi haluavansa myös Ikeaan ja mieluummin vielä ennen messuille menoa. Käytiin siis Ikeassa syömässä ja tytär shoppaili hetken.


Lopulta lähestyimme messualuetta ja kello oli melkein kolme. Hylättiin ajatus etäparkista ja ajettiin rohkeasti messualueen parkkiin.


Olin sitten melkein viimeinen blogistimerkin hakija, mun jälkeen merkkejä näytti jäävän enää kolme.


Koska suunnitelmat muuttui niin messuinnostus hiipui myös. En siis ollut selannut näytteilleasettajia paljoakaan vaan kiertelin siellä täällä vanhojen askelmerkkien mukaan.


Ekaksi suuntasin tilamaan Suuri Käsityö-lehden. Messutarjous on yleensä ihan hyvä ja kaupanpäälliset on yleensä olleet kivoja. Nyt oli niin kiire että tein vain tilauksen pikaisesti ja kassi ja lehdetkin meni sitten tyttären mukana.


Käytiin katsomassa patalappukisan näyttely ja ostin taitokujalta ohjelehtisen ja Pirkanmaan Kotityöltä toisen.


Mulla oli kyllä kamerakin mukana mutta se ottaa aina vähän itseensä laukussa ja säädöt oli pielessä. Päätin sitten vain kierrellä enkä kuvata kun siihen olisi kulunut iso osa vähäisestä messuiluajasta.


Harpottiin A-hallia pikaisesti läpi ja mentiin sitten C-halliin ja tilattiin myös tyttärelle lehti. Kylkiäislangat jäi vahingossa tytölle, muut kylkiäiset lupasinkin hänelle.


Sitten kiertelin lähinnä lankamyyjiä, Puffalasta ja Lentävästä Lapasesta mukaan tarttui kimallesukkalankaa tyttären sukkiin. Tyttärelle löytyi muutama kirja ja ostin vielä muutamasta kojusta lisää lankaa.


Kun C-halli oli suunnilleen kierretty, käytiin vielä A-hallissa ostamassa pari juttua lapsenlapselle. Ihanan heijastinliivin annoinkin jo samana iltana ja muita en nyt esittele kun ne menee lahjaksi.


Sitten vielä E-halliin ostamaan teetä.


Kello oli jo melkein viisi kun menimme vielä käymään Novitan osastolla jossa oli huhujen mukaan huipputarjouksia lähellä sulkemisaikaa. Ja olihan siellä, kilon pussi merinovillaa 2 euroa.


Ja viideltä kaikki loput langat euron kerä. Ostin vain tarpeeseen ja muutamalla eurolla. Eka kerä on jo puikolla.


Että puikkoja en sitten saanut ja muutenkin mun messuilu oli vähän hätäistä. Teetä ostin ja jotain pientä tyttärelle mutta muuten omat ostokset oli tänäkin vuonna lankaa.4 kommenttia:

 1. Ihan antoisa reissu taisi tulla sitten kuitenkin. Novitan tarjoukset olivat todellisia löytöjä! :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää kannattavan käydä viime minuuteilla. Ja sukkakuvastot mielenkiintoisia. Itselläni toinen oli jo Seinäjoen messuilta, mutta tuo vasemmanpuoleinen olisi kiinnostanut. Kaikkea ei ruuhkassa nähnyt. Itse poikkesin tyhjäämässä Verkarannassa edullisen kirjopirkkakorin.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia! Nyt harmittaa, että en päässyt messuille. Olisi itsellekin kyllä kelvannut nuo viimeminuutin tarjoukset.

  VastaaPoista
 4. Jopas oli pikainen pyrähdys, oot suorastaan sinkoillut sinne ja tänne:) Hyvät ostokset kuitenkin, kiireellä et ehtinyt kaikkiin ihanuuksiin sortua;)

  VastaaPoista