keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Kiemuroita

Olen neulonut Seinäjoen messuilta ostamiani lankoja innolla pois ja odottanut kovasti parin päivän päästä alkavia Tampereen messuja. Nyt kuitenkin alkaa näyttää siltä että messut jää valitettavasti tänä vuonna väliin vaikka hommasin jo blogisti rintamerkinkin.


Mutta menkää te muut messuille ja viettäkää siellä kiva päivä tai pari. Mä koitan saada aikani kulumaan muuten.


Messuilla on näyttää olevan tänä vuonna aika paljon lankamyyjiä, mun oli tarkoitus ostaa sieltä lankaa ja muutamat puikot nyt ainakin. Ja sitten jotain kivaa lapsenlapsille, pienemmän ristiäisetkin on pian.


Kannattaa sitten huomata niitä näytteilleasettajia selatessa että ihan kaikki eivät ole ilmoittaneet tuoteryhmiä joten esimerkiksi kivoja lankamyyjiä löytyy muitakin kuin ne joilla on langat mainittuna.


Sitten nämä kuvissa näkyvät sukat. Super Sock scarefestin malleja tämäkin. Ja taas aloitettiin varpaista ja tehtiin kiilakantapää. Ihan selvä trendi tänä vuonna.


Tein terästä aika pitkän, pikkuisen epäilytti sopiiko nämä kenellekään mutta hyvin näytti sopivan miehelle joka sai nämä isänpäivälahjaksi.


Malli: Analyzing Slimer
Langat: Opal
Puikot: 2.25 mm
5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! (: Minulta jää tänäkin vuonna messut väliin. Jotenkin hankala ajankohta aina lähteä, ja nyt on muuta menoa samaan aikaan. Ehkä sinne jonain vuonna pääsisin taas.

  VastaaPoista
 2. Me mennään lauantaina. Ensin piti mennä perjantaina, mutta en saanutkaan töitä järjestettyä, joten meno siirtyi lauantaille. Kyydissä kyllä mahtuisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyytitarjouksesta, mä en pääse lähtemään lauantaina. Mutta tytär lupasi alustavasti lähteä mun kanssa sunnuntaina, toivotaan että onnistuu.

   Poista
  2. Toivottavasti onnistui sunnuntaina. Lauantai oli todella tungospäivä. Väkeä riitti jonoiksi asti joka paikassa. Vessajonot taisivat olla lyhyimmät. Ostoksiakin tuli tehtyä messuilta ja Tampereelta. Verkaranta oli avoinna ja sieltä ammensin taas monta vyyhtiä kakkoslaadun kirjopirkkaa hintaa 34 e/kilo.

   Poista