sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Toinen kierros

Sock Madness kisan toinen kierros päättyi viime viikon lopulla. Sain sukkani valmiiksi hyvissä ajoin ja pääsin kolmannelle kierrokselle joka sekin taitaa loppua pian.


Tällä kakkoskierroksella neulottiin patenttia ja vähän enteilevästi ensimmäisen kierroksen bonusohjeena oli ollut patenttisukat.


Ja jälleen kerran kierroksen alkaessa kysymysketju täyttyi kysymyksistä: saanko muuttaa ohjetta vähän isommalle silmukkamäärälle kun teen aina kaikki sukkani sillä ja tällä silmukkamäärällä.


Lupa silmukamäärän muuttamisesta annettiin mutta ei luvattu neuvoa jos jatkossa tuleekin ongelmia silmukkamäärien kanssa. Ja tulihan niitä: nyt mulla on liikaa silmukoita kun tämä neulos joustaakin eri tavalla kuin mihin olen tottunut, en saa kuvioita täsmäämään yms.


Itse otan nämä kisasukat aina haasteena, en edes kuvittle että saan jokaisella kisaohjeella itselle sopivat sukat kun minimit on ne mitä järjestäjä on ilmoittanut. Kyllä mun tekemät sukat on kuitenkin aina jollekin mahtuneet ja kelvanneet.


Kaksivärinen patentti on mulle tuttua vanhastaan ja sukissa ei sinänsä ollut mitään uutta. Neuloin vain ohjetta noudattaen ja tämmöiset sitten tuli. Osa oli päätellyt sukat niin että niitä voi pitää myös nurja puoli päällä ja osa vaihtoi toiseen sukkaan värit toisin päin.


Kuten kuvasta näkyy, nämä on mulle vähän isot joten lahjapussiin menevät.


Malli: Checkbox Socks
Langat: ONline Supersocke 100, oranssi ja Novita Venla, valkoinen
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko1 kommentti:

  1. Nätit sukat on, ja että sukkiinkin patenttia;) Se on nyt niin pinnalla. Mikäköhän on seuraava hittitekniikka?
    En ole mihinkään sukkakarkeloihin osallistunut mutt samaa mieltä olen, että kun osalistuu niin niillä ohjeilla ja säännöillä mennään.

    VastaaPoista