sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Vielä ehtii mukaan

Kesän sukkatapahtuma, Tour de Sock, alkaa heinäkuun alkupuolella. Vielä ehtii mukaan jos uudet sukkamallit yhtään innostaa. Ohjeet löytyy englanniksi täältä. Linkki Raveryyn koska vaikka ohjeet julkaistaankin muualla netissä, kisaan ilmoittautuneiden täytyy kuulua Ravelryyn.


Itse en kisaa tänäkään vuonna vaan testaan ohjeita etukäteen ja neuvon kisaajia tarvittaessa. Tänäkin vuonna mukana on kivoja uusia sukkaohjeita. 


Kaikki ohjeet ovat englanniksi mutta niissä on yleensä selkeät kaaviot ja muita suomalaisia on mukana paljon joten jos ohjeessa tulee ongelmia niin apua löytyy kyllä.


Kisan alkua odotellessa voi neuloa vaikka nämä kuvissa olevat sukat, lämmittelyohje kuuluu osallistumismaksuun (10 USD tänä vuonna). Osallistumismaksulla saa kaikki kisaohjeet riippumatta siitä montako sukkaa ehtii neuloa. Ja osallistumismaksuista suurin osa menee hyväntekeväisyyteen, Tohtorit ilman rajoja järjestölle.


Ravelryn suomenkielissä keskusteluryhmissä on koottu jo monta joukkuetta, mukaan mahtuu vielä myös johonkin tosissaan kisaavien joukkueeseen.


Malli: Miriam
Langat: Lanitium ex Machina vihreä ja Fabel valkoinen, Lanitium on tänäkin vuonna yksi sponsoreista ja osallistujat saa lankaostoksiinsa alekoodin
Puikot: 2.5 mm pyöröpuikko1 kommentti: