sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Viides kierros

Sock Madness kisassa on enää jäljellä finaalikierros, olen hieman jäljessä näissä postauksissa koska minulla on esittelyssä vasta viidennen kierroksen sukat.


Olen ennalta kolmanneksi nopeimmaksi määritellyssä tiimissä ja sen lisäksi että kanssakilpailijat ovat suht nopeita, intoa jatkoon pääsyyn tai sen yrittämiseen on joka kierroksella kaikilla vielä mukana olevilla.


Ohje ilmestyi sopivasti meidän aikaan lauantaiaamuna. Olin käynyt perjantaina ostamassa uuden pyykkikoneen pari viikkoa aiemmin särkyneen tilalle ja kun kone saatiin aamupäivän aikana asennettua, istahdin terassille neulomaan aikeenani vain neuloa ja täyttää vuorotellen pyykkikonetta ja kuivausrumpua.


Kuinkas sitten kävikään. Olin neulonut noin vartin kun näin meidän tiellä tutun auton, poika tuli perheensä kanssa käymään. Ja sitten tuli vielä tyttökin. Aikaa vierähti lasten ja lastenlasten kanssa pitkälle iltaan. Lopulta lapset lähtivät ja talo hiljeni.


Mietin mielessäni että voinhan neuloa vaikka koko yön kun saan kuitenkin nukkua sunnuntaina.  Neulominen jatkui todenteolla ja ajatus yöneulonnasta oli edelleen houkutteleva kunnes sain aika myöhään viestin jossa poika kertoi tulevansa yöksi meille poikiensa kanssa. Ei siis yöneulontaa sittenkään ja koska isomman nukuttaminen jäi mun tehtäväksi, niin menin nukkumaan melkein heti kun pojat tulivat.


Sunnuntaina ehdin neuloa muutaman tunnin, ipana nukkui meidän sängyssä ja heräsin pienten jalkojen potkuihin joskus kuudelta, lapsi nukkui onneksi pidempään. Aamupäivä meni lapsia hoitaessa, kävin kyllä välillä tarkistamassa oman tiimin valmiiden sukkien tilanteen.


Lopulta pääsin neulomaan sukkia rauhassa, pyykitkin oli melkein pesty sunnuntaina iltapäivällä. Oikeastaan ihan hyväkin että en voinut neuloa näitä sukkia yhdeltä isutmalta, mallissa on paljon kierrettyja silmukoita ja valepalmikoita joissa silmukoita neulotaan yhteen toisten takana. Jatkoon pääsin sunnuntai-iltana ja kädet olivat vielä maanantaina kovin kipeät.


Malli: Pearls-on-a-String Socks
Lanka: Rva Silmusolmu Villa Sukkis, uusi kiva tuttavuus Jyväskylän talvifestareilta
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko




1 kommentti:

  1. Kivat sukat! Mallineule näyttääkin aika työläälle, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. :)

    VastaaPoista