sunnuntai 5. lokakuuta 2014

JämäraitojaTour de Sock kisa päättyi jo ajat sitten. Palkintolankoja odotellaan vieläkin koska järjestäjällä oli joku yllättävä viivytys. Eipä se oikeastaan haittaa, lankaa kyllä on ihan riittämiin ilmankin. Ja sitäpaitsi taidan saada saman järjestäjän Sock Sniper sukkavaihdosta myös jonkun lankapalkinnon, olen oman joukkueeni viimeinen ja ainakin viime vuonna siitä on saanut kaksi vyyhtiä lankaa.


Nämä sukat tein TdS kisan jämälangoista jo ajat sitten ja aioin esitellä sukat vasta sitten kun palkintolangat on saapuneet. Sain kuitenkin Ravelryssä toiselta neulojalta aivan mahtavan idean, koska lankoja on tulossa 24 vyyhtiä, niin niistähän saa mainion joulukalenterin. Eli avaan laatikon, tai ainakin katson langat vasta joulukuussa (jos ne vain tulee siihen mennessä) ja saan joka päivä uuden yllärivyyhdin aattoon asti.


Näissä sukissa on käytetty vain TdS kisan jämälankoja, valkoista lukuunottamatta värit ovat ylhäältä alas samassa järjestyksessä missä neuloin sukat. Mukana on myös sen yhden ylimääräisen noppasukkaparin langat.


Sukat on taas mallia ihan perus, alun 2 o, 2 n resorin jälkeen jatkoin 3 o, 1 n resorilla varressa ja jalan päällä. Raidoitusta mietin jonkin aikaa ja päädyin laittamaan kahden värillisen kerroksen väliin yhden kerroksen valkoisella. Lankoja jäi vieläkin ja mietin vielä teenkö toiset vähän erilaisilla raidoilla vai käytänkö kuitenkin loput jämät johonkin ihan muuhun.
8 kommenttia:

 1. Tosi kivat. Tuo valkoinen raitojen välissä oli hyvä idea.
  Mahtava satsi lankaa sulle onkin sitten tulossa.

  VastaaPoista
 2. Ihana värikkäät sukat! Ja olen katellinen, 24 vyyhtiä ihania lankoja sinulle. Jospa minä saisin samanlainen joulukalenteri ☺.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan raikkaat jämälankasukat. Itse sanon niitä räsymattosukiksi.

  VastaaPoista
 4. Hurjan kivat! Iloiset värit ja raidoitus on tolleen hieno. :)

  VastaaPoista