sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Tummia sävyjä

Super Sock Scarefest yhteisneulonnassa on ilmestynyt jo aika monta ohjetta. Ei mitenkään kovin kiinnostavia joten ei siis ihme että puikoilta pääsi vasta toiset sukat.


Aloitin nämä alunperin ihan toisella värillä mutta ensimmäisen varren värikkään osuuden neulottuani totesin, että valitsemani jämäkerä ei riitä toiseen sukkaan joten purin aloituksen ja vaihdoin langan ja värin toiseen.


Kirjoneuleosuudessa on aika pitkiä langanjuoksuja, yleensä sidon yli 5 silmukkaa pitkät langanjuoksut mutta tällä kertaa päätin kokeilla onnistuuko nuo 7 silmukkaa pitkät kohdat sitomatta ja onnistuihan ne, toivottavasti eivät haittaa sitten myöhemmin käytössä.


Musta-harmaa lanka on samanmerkkistä kuin se josta neuloin iloisen värikkäät sukat vähän aikaa sitten. En siis edes yrittänyt tehdä sukista samanlaisia vaan aloitin toisen sukan kerän päältä ja toisen sisältä. Varressa värit menivät yllättävän samoin mutta toisen sukan terään tuli sitten paljon pidempi musta raita.


Vaikka niitä värikkäitä sukkia olikin yllättävän kiva neuloa ihan samanlaisesta langasta niin näiden sukkien terät eivät meinanneet valmistua millään. Jostain syystä lanka halkeili koko ajan enkä meinannut saada tasaista jälkeä aikaiseksi. Yleensä mulla ei kyllä ole ollut vaikeuksia neuloa mitään mustaa lankaa mutta näiden kanssa oli isoja vaikeuksia. Oliskohan syy ollut puikoissa, tein nämä kyllä eri puikoilla kuin ne värikkäät.


Malli: Soylent Socks joka on ilmainen, toisin kuin muut tähän mennessä ilmestyneet Scarefest ohjeet
Langat: violetti Austermann Step ja musta-harmaa Hjertegarn Kunstgarn
Puikot: 2 mm pyöröpuikko resorissa, kirjoneuleessa 2.5 mm pyöröpuikko


1 kommentti: