keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Perhonen

Fredrika-lapasista jäi lankaa aika paljon ja aloin etsiä langalle sopivaa kämmekäsohjetta. Huomasin TiiQn projekteissa kivan mallin ja sen kummemmin miettimättä ostin ohjeen itselleni.


Koska luin myös TiiQn postauksen kämmekkäistä, osasin aloittaa peukalokiilan ohjetta myöhemmin. Kyllä näissäkin on vielä vähän liian pitkä sormiosa, tein ranteeseen kymmenen kerrosta ylimääräistä, 15 krs olisi voinut olla vielä sopivampi määrä.


En punninnut lankakeriä ennen aloitusta ja vähän jännitti kun tumma kerä hupeni hurjaa vauhtia. Punnitsin kerät ja valmiin kämmekkään ja koska tummaa väriä oli jäljellä puolet valmiin kämmekkään painosta, päättelin että lanka riittää kyllä siihen toiseenkin.


Ohjeessa on yläreunassa lyhyempi resori ja se on tehty kuviovärillä, näihin tein resorin pohjavärillä koska pelkäsin tumman langan loppuvan kesken.


Nyt sitten pitäisi löytää vielä joku kämmekäsmalli, valkoista lankaa jäi sen verran että kyllä siitä ainakin johonkin kuvioväriksi on.


Malli: Gurli
Lanka: Sivilla  silkkivilla
Puikot: 2.25 mm


6 kommenttia:

  1. Hurjan kauniit kämmekkäät! Mielestäni tuo vaalea yläresori on kiva, tuo jotenkin keveyttä käsineisiin ja antaa mielikuvan siitä että perhonen on lähdössä yläilmoihin lentelemään :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kauniit! Ikään kuin värikkäät mustavalkoiset!

    VastaaPoista
  3. Todella kauniit kämmekkäät, täytyykin laittaa ohje muistiin kun sitä en ole ennen huomannutkaan

    VastaaPoista