keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Hullutus alkaa taas

Jos elämään tuntuu jäävän tyhjiö kun Sukka-Finlandia loppuu niin eipä hätää. Sock Madness kisaan ilmoittautuminen on juuri nyt käynnissä. Ja itse kisa alkaa maaliskuun alussa.


Kisassa julkaistaan yhteensä 14 uutta sukkaohjetta ja kisa on ilmainen. Mutta ohjeita ei saa ihan vain ilmoittautumalla vaan kaikki ohjeet saadakseen pitää neuloa karsintakierroksen ohjeella vähintään yksi sukka tai jos neuloo kahta yhtä aikaa niin molemmista puolet. Ja sitten se sukka pitää myös raportoida kisaorganisaatiolle.


Kisassa on jo julkaistu ensimmäinen lämmittelyohje ja toinen julkaistaan huomenna 15.2. ja samalla kun toinen lämmittelyohje julkaistaan tämä ensimmäinen ohje ei ole enää saatavilla ennenkuin taas kisa loputtua (kisaajille ilmainen).


Lämmittelyohje oli kiva ja aika helppo. Ainoa hidaste nuo varren pallerot joita oli loppujen lopuksi ihan kiva tehdä kun ei niitä ollut tuon enempää.


Neuloin nämä sukat parissa illassa, ohjetta oli helppo seurata mutta en oppinut mallineuletta ulkoa missään vaiheessa.


Langaksi valitsin Opalin raidallisen sukkalangan joka sopikin tähän ihan kivasti. Opalia on myös mukava neuloa.


Aloitin sukat ohjeen keskimmäisellä koolla mutta sen sijaan että olisin lisännyt silmukoita resorin jälkeen, vähensin silmukkamäärän pienimpään kokoon jolla neuloin sitten sukat loppuun.


Malli: Norgardaton
Lamka: Opal
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko

Kisan säännöt ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä (linkki Ravelryyn, jos et ole vielä liittynyt niin teepä se heti).1 kommentti: