tiistai 13. helmikuuta 2018

Viidennet

Sukka Finlandia kisan viimeinen ohje julkaistaan huomenna. Vieläkään ei ole myöhäistä maksaa kisan osallistumismaksu jolla saa tuon viimeisen ohjeen lisäksi myös kaikki aiemmat kisaohjeet.


Jos siis vaikka tämä kisan viides ohje kiinnostaa etkä ole vielä maksanut osallistumismaksua niin vielä ehtii.


Ilmeisesti joka sukkakisassa pitää olla se vähän erikoisempi ohje joka pudottaa osan kisaajista pois pelistä. Vaikka nopeimmat neuloivat tämänkin ohjeen taas tosi nopeasti, kisasta tippui pois useampi kisaaja jolle ohje ei vaan auennut.


Ja vaikka tämäkin ohje oli ennakolta testattu, ohjeeseen oli jäänyt jokunen virhe jonka kokeneimmat kisaajat ohittivat sujuvasti mutta jotka aiheuttivat hieman päänvaivaa niille vähemmän kokeneille. Eikä ohjeen kuvissa saisi mun mielestä olla kisaan kelpaamattomien sukkien kuvia kuten nyt oli kun jossain testisukissa oli käytetty värejä kisasukkia luovemmin.


Mutta edelleenkään en kisaa vaan tälläkin kertaa haastoin vain itseni neulomaan sukat joita en ehkä muuten olisi neulonut. Mun kädet ei tykkää jatkuvasta työn kääntelystä, lyhyistä nurjista kerroksista eikä oikein noista kääntösilmukoistakaan. Osan nurjista neuloin oikein vasemmalta oikealle mutta tekniikkani on vielä kovin hidasta ja kankeaa.


Lopputuloksena vähän muhkuraiset sukat jotka on taas kerran kuvattu ihan liian pimeässä ja jotka toivottavasti mahtuu edes jollekin.


Malli: Trapetsitaiteilija Annika, ohje on tulossa Puikkomaisterin sukkakirjaan myöhemmin
Langat: Harmaa Novita Venla, keltainen ja turkoosi Hjertegarn Sock 4
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko


1 kommentti:

  1. Minäkin sain nämä neulottua vaikka ensimmäinen ruutukuvio tuottikin päänvaivaa moneksi tunniksi. Sinun sukat ovat todella kauniit.

    VastaaPoista