sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kaikenlaista kivaa

Messupäivä vietettiin eilen. Kivaa oli mutta aika väsyttävää kun lähdettiin niin aikaisin aamulla. Sain tänäkin vuonna bloggaajapassin joka edellyttää messupostausta joko ennen tai jälkeen messujen. Tosin olisin ihan varmasti tehnyt tämän postauksen myös ilman sitä.


Messukuvat otin tällä kertaa kännykällä, pahoittelen huonoa laatua. Yritin ottaa kuvia joissa ei näy messuvieraiden kasvoja.
Messuilin tyttären kanssa ja sain jonkinlaisen ahaa-elämyksen kun tytär sanoi jossain taito-osastolla että ei voi tehdä jotain mallia kun ei osaa tehdä palmikoita. Mietin samantien mielessäni että mä en ole tainnut koskaan ajatella noin vaan ennemminkin niin että en osaa vielä mutta voin varmasti opetella. Onneksi minun laillani ajattelee myös moni muu ja monta sellaista oli varmasti omia tuotteitaan esittelemässä messuilla.Ostin lankaa ja muutamat puikot. Ja tilasin pari lehteä joista sai kivoja kylkiäisiä (osa kylkiäisistä jatkoi matkaa tyttären kotiin joten puuttuvat kuvista).
Marttojen sukkakisan sukkia kuvasin, missään kuvissa ei näkynyt kaikkia sukkia mutta tässä näkyy ainakin mun kisasukka. Onneksi en voittanut tällä kertaa, oli hyvin todennäköisesti viimeinen suunnittelukisa johon osallistuin, sain tiedon edellisestä palkintosijasta kun sukat oli jo postissa joten päätin että ei enää, palkintolankoja alkaa jo olla ihan liikaakin. Marttasukista tehdään ensi syksyksi kirja, nyt jännitän vain sitä onko mun sukkapari mukana kirjassa.Mies vähän uhkaili että ei lähde enää ensi vuonna messukuskiksi, katsotaan saanko pään käännettyä vai pitääkö ajaa itse.
5 kommenttia:

 1. Junalla tai bussilla pääsee sinne, jos mies ei lähde kuskaamaan ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä on lähimmälle juna-asemalle noin tunnin matka autolla ja bussikaan ei lähde ihan läheltä. Mutta vuosi on pitkä aika.

   Poista
 2. Mistä toi mimmilehmä-kassi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kustannus Mäkelä, kassissa on joululahjaksi meneviä kirjoja. Ihana kassi ja aika tukevaa kangasta.

   Poista
 3. Eikö ole muutenkin parempi jättää mies kotiin messureissulla, niin saa kierrellä aivan niin kauan kuin haluaa ja ostella niin paljon kuin ehtii? ;D

  VastaaPoista