sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Rautaportti

Super Sock Scarefest kisassa julkaistiin tänä vuonna tosi monta ohjetta. Mun into hiipui siinä vaiheessa kun yksi kisaajista neuloi kilpaa testaamaansa ohjetta joten tämä sukkapari jäi mun viimeiseksi.


Ehkä neulon vielä yhden mallin joskus myöhemmin. Loput ohjeet oli muutenkin vähän semmoisia mitkä ei oikein innostaneet. Ja koko kisa lässähti muutenkin, paria viimeistä ohjetta neuloi enää muutama neuloja.


Näihin valitsin langaksi Adlibriksen ohuen sukkalangan jota tilasin kokeeksi muutaman kerän kesällä. Lanka on vähän tavallista ohuemman tuntuista ja neulos näyttää pikkuisen harvalta 2.25 mm puikoilla neulottuna.


Malli on kivan vaihteleva mutta mallikerran oppii kuitenkin helposti ulkoa. Ohjeessa oli virhe ja siksi minunkin sukissa nuo ketjupalmikot on neulottu eri tavalla kuin suunnittelija tarkoitti, ihan ohjeen mukaan kuitenkin.


Tein mun sukista mahdollisimman symmetriset ja peilikuvat. Jos oikein muistan niin taisin joutua miettimään toisen sukan kaaviot vähän uusiksi kun ohjeessa palmikot oli vähän eri kohdissa. Mutta muistikuvat on kieltämättä vähän hatarat kun nämä sukat on olleet valmiina ties kuinka kauan.


Malli: Iron Gates
Lanka: Adlibris Socki Fine
Puikot: 2.25 mm


2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat noista kyllä on tullut, ilmeisistä vastoinkäymisistä huolimatta.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat! Minullakin odottaa kerä tuota samaa lankaa pääsyä puikoille.

    VastaaPoista