torstai 22. marraskuuta 2018

Uusia lankoja

Sain viikko sitten sähköpostiin ilmoituksen lähteneestä paketista. Sitten odotin pitkät pari päivää, yllätyspaketteja on kiva saada mutta odottaminen on aina yhtä tuskastuttavaa.


Paketti oli Prymiltä ja sain kokeiltavakseni minulle uusia lankoja. Lisäksi paketissa oli kivoja kortteja, puikkoja (Prym Ergonomics sukkapuikot ja pyöröpuikot) ja pari silmukkamerkkiä. Puikot puuttuvat kuvista koska ehdin jo neuloa niillä ennen kuvien ottamista. Nämä uudet Ergonomics puikot ovat paljon mukavammat kuin ne ihan ekat mitä testasin. Puikot ovat jämäkät ja vähemmän liukkaat kuin aiemmin, tuntuma on hyvin samanlainen kuin puisissa puikoissa.


Lankoja tuli aika paljon. Kaksi isoa kerää pörrölankaa. En ehkä ole ihan kohderyhmää kun tykkään luonnonmateriaaleista ja nämä on melkein kokonaan tekokuitua. Ehkä kuitenkin neulon vyötteen takana olevalla ohjeella tuubihuivin jollekin joululahjaksi. Lanka on kuitenkin kivan pehmeää.


Kaksi kerää heijastinlankaa. Näidenkin suhteen olin vähän epäileväinen mutta tytär toivoi uutta pipoa joten nämä kerät on jo neulottu. Kuvia sitten joskus kun olen valoisaan aikaan kotona. Tuo heijastava säie ei tunnu valmiissa työssä karhealta vaikka pikkuisen epäilytti kun aloin neulomaan. Kahdesta kerästä sain kaksi pipoa.


Sitten paketin ehdottomat helmet. Kaksi kerää Regia Premium lankoja, toinen silkkisekoite ja toisessa on merinon lisäksi jakkia. Näistä tulee jotain ihanan pehmeää ehkä jopa mulle ihan itselle. Langat tuntuu jo kerällä laadukkailta ja todella pehmeiltä. Uudessa Kotiliesi Käsityö-lehdessä oli näille langoille useampi ohje jos muuten en keksi mitä tekisin.


Paketin silmukkamerkit tulee varmasti myös käyttöön. Tämmöiset avattavat mitä voi käyttää myös kerrosmerkkeinä, on tosi monikäyttöisiä. Ja nämähän on vielä tosi söpöjäkin, kuva ehkä vähän hämää, nämä on aika pieniä, menisköhän max 6 mm puikkoon.


Korteista ehdotun suosikkini on tuo keskimmäinen, ihan kuin mulle tehty.

1 kommentti: