sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Messuilla ja messuille

Käytiin noin kuukausi sitten miehen kanssa Lontoossa. Tällä kertaa keli suosi ja lämmintä riitti melkein liikaakin. Käveltiin paljon ja kierrettiin osin uusiakin paikkoja.

Koska Lontoossa oli "sattumalta" isot käsityömessut,  The Knitting & Stitching Show, käytiin myös siellä. Torstai oli yllättävän ruuhkainen messupäivä ja kierrettiin alue vain hyvin pikaisesti.


Pikkuisen harmitti kun edellisen messureissun jälkeen tarjonta oli mun mielestä huonontunut kovasti. Etsin puikkomyyjiä mutta en onnistunut bongaamaan kuin knit pro puikkojen myyjiä. Viimeksi ostin Chiaogoon puikkoja ja niitä olisin kaivannut nytkin.


Lankoja oli jonkin verran, akryyliä turhankin paljon. Mieleen jäi tilkkutyömateriaalien suuri määrä. Ehkä pääsen vielä joskus britteihin lankafestareille, ne vois olla enemmän neulojille tarkoitetut.Onneksi meillä Suomessa on omat messut joissa todellakin kannattaa käydä. Eniten ilahduin näytteilleasettajia selatessani että paikalla on tänä vuonna paljon indie-värjäreitä. Siis pieniä, ei niin teollisia lankamyyjiä. Lanitium ex Machina on noista ehdoton suosikkini. Messuilen todennäköisesti lauantaina tyttären kanssa.


Lontoon messuilta ostin kilon mustaa villalankaa miehen paitaan, yhden vyyhdin käsinvärjättyä sukkalankaa ja tuliaisia. Mies halusi ostaa minulle kerimiseen apuvälineen. En ole vielä testannut miten toimii mutta tykkään kun tätä ei tarvi kiinnittää pöytään (saan muuttaa mielipidettä jos ei pysy yhtään paikallaan).


Nähdään ehkä messuilla ensi viikonloppuna.

3 kommenttia:

  1. Lontoo on kaunis kaupunki minun makuuni :-)

    Hieman samantapaisen langankeritsimen apuvälineen sain aikanaan mieheni isoäidiltä. Nykyään tulee harvemmin ostettua lankaa vyyhdeissä. Ihania muistoja tuli mieleeni tästä :-)

    VastaaPoista
  2. Jep, siitä on jo monta vuotta kun olin tuolla Knit&Stich messuilla enkä oikeen innostunut. Edinburgissa on oikeet lankamessut, sinne siis seuraavaksi voit suunnata.

    VastaaPoista