lauantai 16. lokakuuta 2010

Alina

Ihan vielä ei tule Hollywood-raporttia  vaikka tänään onkin ollut varsinainen Hollywood-päivä, ostin jopa lankaa josta ehkä teen tulevan neuleeni :)

Mutta nyt pysytään otsikon aiheessa. Työkaveri pyysi jokin aika sitten ohjetta ponchoon jonka olen tehnyt muutama vuosi sitten. Epäili kyllä että ei ehkä ehdi saada tuota valmiiksi ennen lomaansa jonne tarvitsi lisälämmikettä. Minäkin ehkä epäilin koska aloitin viikonloppuna Alinan sattumalta työkaverille sopivan värisestä langasta. En tosin ollut ajatellut tekeväni vielä silloin tuota huivia just tälle työkaverille.

Kysäisin sitten maanantaina onko neule valmistunut, no ei ollut edes aloitettu selkäkivun takia. Työkaveri sanoi sitten leikillään että sähän teet mulle sen ponchon. Jolloin tietenkin päätin että annan tekeillä olevan Alinan hänelle.

Tiistai-iltana Alina sitten valmistui ja siitä tuli aika reilun kokoinen:

alina2

Lankana Novitan Rose-mohair jota kului 4.5 kerää, viimeinen puolikas kului reunavirkkaukseen. Käytin 4 mm pyöröpuikkoa ja koukku oli 5 mm.

Kun olin saanut langanpään pääteltyä, sovitin huivia peilin edessä ja niin mulla välähti. Tämähän on poncho. Siispä nappivarastolle ja muutaman napin ompelu ja tuloksen oli sitten tämä:

alina4

Kuva on aivan surkea, otettu aamuhämärissä salamalla. Mutte poncho on oikeasti tosi kiva, väri sopii työkaverille todella hyvin ja koko on just eikä melkein. Lomalle lähti siis iloinen uuden ponchon omistaja :)

alina3

Ja töissä oli monta ihastunutta työkaveria, tilauksesta olisin saanut tehdä näitä vaikka kuinka monta. Mutta tilaustyöt on mulle kuin myrkkyä joten kieltäytyminen ei ollut vaikeaa.

1 kommentti: