maanantai 4. lokakuuta 2010

Messuilua

Mä jotenkin arvasin että tämä blogin pitäminen tulee olemaan aika haastavaa kun aloitan tähän väsyttävimpään vuodenaikaan. Yritän nyt kuitenkin päivittää noin kerran viikossa ainakin SYTYCK haasteen ajan. Haaste ei ole edennyt vielä yhtään ja miten olisikaan kun melkein joka päivä on pitänyt mennä suoraan nukkumaan töistä tultua.

Perjantaina kävin kuitenkin Seinäjoen Käsityömessuilla ja totesin tarjonnan ei niin kovin sopivaksi itselleni. Löysin kuitenkin vähän lankaa joka toivottavasti muuttaa muotoaan pipoiksi ja sukiksi ennemmin tai myöhemmin. Kävin myös Kauhavan Kangas-Aitassa ja sieltä olisi löytynyt vaikka mitä mutta en sitten ostanut kuin vyyhdin ontelokudetta ja pipolangat. Sinne pääsee kuitenkin useammin kuin messuille.

korit1

Kuvassa kaikki messuilta ostetut langat ja ontelokude joka muotoutui jo viikonlopun aikana säilytyskoreiksi. Tuon koukun ostin myös messuilta, ihan hyvä käytössä mutta 10 mm oli ehkä hieman turhan iso kuteen virkkaamiseen.

Lauantaina ostin ruokakauppareissulla kerän vihreää Oi villasukka Seiskaveikkaa ja sunnuntaiaamuna sukkapari oli valmis. Sukat lähetän hyväntekeväisyyskeräykseen syyskuussa valmistuneiden sukkien kanssa.

sukkia

Kuvan muut sukat pääasiassa Novitan tico ticoa kaksinkertaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti