torstai 2. joulukuuta 2010

Lankavaraston pienennystä

tai sitten ei. Osallistuin Novitan Neulomossa tempaukseen jossa oli tarkoitus supistaa lankavarastoa. Aloitus oli elokuun alkupuolella ja tempaus päättyi virallisesti marraskuun lopussa. Ei sitten mennyt ihan putkeen. Olen kuluttanut lankaa ihan kivasti alkuvuonna mutta loppuvuosi on aina vaikeaa aikaa kaikkine messuineen.

Lopputulos - 435 grammaa pienennystä näyttää tietysti ihan kivalta mutta se ei kuitenkaan ole ihan koko totuus, tuo luku muodostuu siis ostoista (+7790 g) jotka olivat tässä tempauksessa sallittuja ja valmistuneista neuleista ja virkkauksista (-8225 g). Mutta luvusta puuttuvat kokonaan saadut ja lahjoitetut langat ja jos ne laskettaisiin mukaan niin mun lankavarasto ei todellakaan ole kutistunut vaan kasvanut liki kilon. Hamsteri mikä hamsteri. Mun päätös onkin että nyt joulukuussa en osta yhtään kerää lankaa itselleni.

Tempauksen lopussa otin loppukirin ja tein tyttärelle kaksi pipoa. Mähän en pidä pipoja enkä tykkää niiden neulomisesta mutta tyttärelle pitää tehdä aina muutama joka vuosi.

Vaaleampi on tehty ihan omalla ohjeella ja tummempaan löysin ohjeen jostain netistä.

1 kommentti: