sunnuntai 16. joulukuuta 2012

16. joulukuuta

Suoritin heijastinarvonnan äsken ja voittajiksi tulivat Emmanuelle ja JaaPa. Onnea voittajille ja muillekin kiitos kommenteista, hyvä että asia on muillekin tärkeä. Laittakaa osoitteenne sähköpostilla tai Ravelryn tai Novitan Neulomon kautta. Samalla voi kertoa haluaako suklaata vai salmiakkia vaiko kenties molempia.

Ja sitten päivän kuviin. Tein toisetkin Merenkulkija-sukat, vai oliko tää jo kolmas pari. Näissä on se ohjeen toinen palmikkokuvio. Aloitin sukat autossa kun tultiin vähän kauempaa kauppareissulta, pääsin kantalappuun asti ja jatkoin töissä kun meillä oli koko päivän kestänyt koulutuspäivä. Eipä tarvinnut haukotella ja pystyin keskittymään tosi hyvin kun käsille oli töitä koko ajaksi. Osallistuin myös keskusteluun ja olin yksi kouluttajista (omalla vuorolla siirsin kyllä puikot syrjään). Vain toisen sukan kärkikavennukset tein kotona.

Lankana näissäkin Vuorelman Veto, puikot 3 mm, ekan sukan alussa sukkapuikot ja vaihdoin pyöröpuikkoon kun otin neuleen mukaan töihin.

Tänään olen valmistellut ensi viikon arvontapalkintoja, luvassa kissoja, koiria ja pöllöjä. Arvonta alkaa huomenna ja kestää vain pari päivää että saan palkinnot postiin ennen joulua.

4 kommenttia:

 1. Tämä palmikkokuvio on myös hieno näissä Merenkulkijoissa, vaikka jotenkin tuntuu, että harvemmin nähty.

  VastaaPoista
 2. OOh,
  kiitos! Ja yhteyttä on siis otettu :)

  Minusta tuo kuvio sopii tosi hyvin just harmaalle värille. En kyllä tiiä, miksi näin on :D Hienoja sukkia olet tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiitän ja laitoin vastauksen viestiisi. Valitsin näköjään hyvän päivän olla lukematta suurinta osaa blogipostauksia. :)

  Nuo sukat ovat todella kauniit harmaan värisinä.

  VastaaPoista
 4. Yleensä en innostu harmaasta, mutta nämä on todella kauniit juuri tuossa sävyssä. Merenkulkijat on itselläni olleet jonossa jo jonkin aikaa, mutta jostain syystä en ole vielä tehnyt niitä. Ehkäpä pitäisi olla harmaata niitä varten!

  VastaaPoista