tiistai 4. joulukuuta 2012

4. joulukuuta

Sukkamallit on edelleen Tiiqulta. Nyt oli vuorossa Kiertoradalla, malli jonka luulin jo joskus tehneeni mutta enpäs ollutkaan.

Lankana näissä teetee Pallas ja puikot 3 mm. Lankaa meni vähän alle kaksi kerää. Ja taisi muuten olla ensimmäinen kerta kun käytin tätä lankaa.

Langat sain Tampereen Messuilta kun tilasin itselleni Moda-lehden kahdeksi vuodeksi. Mulle on tullut Moda vuosikaudet, en ole siitä paljoa neulonut mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin löytää jostain vanhemmasta lehdestä kivan ohjeen ja silloin on hyvä kun se lehti on olemassa. Messuilla juttelin hetken lehtimyyjän kanssa ja kuten monet jo tietävätkin lehden tilaushinta on noussut huimasti. Sain myyjältä tilaajapalvelun numeron, peruin aiemman tilaukseni, päättyi sopivasti vuoden loppuun ja tilasin sitten tarjouksesta puoleen hintaan. Ja lahjoina sain sitten mm nämä langat. Sitä vaan ihmettelen kun suurin osa otti jotain kirjavaa huivilankaa, joka mulla olis jäänyt neulomatta, jota sai kai 2 x 100 g niin miksi tätä huomattavasti halvempaa sukkalankaa sai vain 2 x 50 g? Ei sillä että olisin tarvinnut enää yhtään lisää lankaa, kunhan vain ihmettelen ja onneksi kaksi kerää riitti kuitenkin sukkiin, ei tosin niihin miesten sukkiin joita ensin suunnittelin tekeväni.


4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat.. Kiitti ohjelinkistä, josko vaikka saisin tehtyä itselleni joulun jälkeen..

  VastaaPoista
 2. Pallas on minullakin kokeilematta sukkiin. Lapasissa aivan ihana lanka.

  Hämmentävät hinnoittelut ja kaupantekijäiset.

  VastaaPoista
 3. Nätit sukat ja varmaan se on nyt tuota lankaa kokeiltava kun siitä niin monet pitävät.

  VastaaPoista