perjantai 8. helmikuuta 2013

Harmaat villasukat

Naapuri oli laittanut pari viikkoa sitten meidän postilaatikkoon kutsun tulla syntymäpäivilleen. Kysyin heti mieheltä mitä hän ostaa lahjaksi vai hankinko minä lahjan. Mies ei miettinyt hetkeäkään vaan pyysi minua neulomaan sukat. Värivalinnan sain tehdä itse joten päädyin ihan perinteisiin harmaisiin sukkiin väriraidoilla.


En tiedä oliko koko yhtään sopiva kun mies pyysi tekemään vähän isommat kuin hänelle itselleen, mutta toivon että näille tulee käyttöä. Lankoina HIENO sukkalanka jota ostin Tampereen messuilta ja Muisto jonka kotiutin Jyväskylästä. Kotimaista villaa siis molemmat. Vyyhdit olivat varsin reiluja, kumpaakin lankaa oli yli 100 grammaa. Aloitin ensimmäisen sukan 3 mm puikoilla ja vaihdoin muutaman kerroksen neulottuani 3.5 mm puikkoihin. Koska en viitsinyt purkaa, tein sitten toisenkin sukan alun pienemmillä puikoilla. Sukkien lisäksi pakettiin sujahti kahvipaketti ja kortti, käyttötavaraa siis.


Kovin harmaiden neuleiden jälkeen puikoilla on ollut vaihteeksi jotain hyvin värikästä. Otan vielä muutaman kuvan ja esittelen jotain kivaa taas sunnuntaina.


6 kommenttia:

 1. Ihania järkilahjoja! Ei turhaa kamaa kaappiin. Minä ainakin tykkäisin.

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvät lahjat. Aina käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hyvä lahja. Mä tykkään, että nämä harmaat perussukat on aina hyvä valinta kun vieraalle tekee, siis jos ei tiedä saajan värimaailmaa ja tykkääkö koukeroista vaiko ei.

  VastaaPoista
 4. Parhaat lahjat on just tällaisia. t. Eija

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat, ja mahtavaa että löytyy vielä ihmisiä jotka niitä arvostaa. Minä olen myös mielissäni silloin kun ko. lahjatoiveen saan :)

  VastaaPoista