sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tuubi

Viikolla on valmistunut parikin semmoista neuletta mitä en vielä voi esitellä mutta koska nyt on sunnuntai niin jotain piti saada esille. Ja siksi aloitin eilen tuubihuivin jolle on tarvetta lahjana ihan lähiaikoina.


Mallina To infinity and beyond jossa langanmenekki oli yksi kerä mitä tahansa ohutta lankaa, vaikkapa sukkalankaa (400 m/100 g). Ja ohjeen mainoslauseessa oli että ohje on yksinkertainen mutta ei liian, et ehdi kyllästyä ennenkuin työ on valmis.


Opin mallineuleen ulkoa kahden ekan kerroksen aikana, siis jo paljon ennen yhdenkään mallikerran valmistumista, enkä paljoa vilkuillut ohjetta sen jälkeen, siis todella tylsää. Mutta koska tämä on neulottu tarpeeseen niin neuloin vaikka olikin tylsää.


Silmukoita on kahden mallikerran verran enemmän kuin ohjeessa koska mun lanka, Hopeasäikeen Silverlace, oli noin puolet ohuempaa (800 m/100 g) kuin ohjeen suositus. Lankaa kului 50 grammaa ja puikot 3.5 mm.


Tykkään väristä ja mallikin on kiva ja lanka aivan ihanan pehmeää ja kivasti kimaltavaa. Kuvat hurjan huonoja mutta ensi viikolla lupaan parempia kuvia (ne on jo otettu) jostain muusta kunhan posti vie kirjeen perille.


Kevät etenee ja räystään jääpuikko senkun kasvaa, yhtenä päivänä näkyi jopa aurinko.

6 kommenttia:

 1. Aika hulppeeta, että 50 grammasta tulee noin mahtava tuubihuivi. Vaan on siinä sitt silmukka poikineen.
  Komea jääpuikko, tekis mieli nuolaista;)

  VastaaPoista
 2. Todella ihana!!! :)

  Sinulle on tunnustus blogissani!:)

  http://suppiksen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis malli ja ihana väri:)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista