torstai 14. helmikuuta 2013

Testausta

Tämänkertainen neule on melkein valmis. Esittelen sen jo nyt koska en aio esitellä sitä valmiina mutta haluan saada tämänkin itselle muistiin.


Testineuloin ohjeen joka julkaistaan vasta pitkän ajan kuluttua ja samalla testasin Novitan uuden Bambu langan. Ohje on kiva ja helppo mutta tämän enempää en siitä kerro.


Bambulangasta tykkäsin enemmän kuin Novitan edellisestä samannimisestä. Voisin kuvitella ostavani lisää vaikka johonkin kivaan kesävaatteeseen. Edellinen Bambu säikeentyi helposti vaikka olikin muuten ihan ok neulottavaa (ja kestää hyvin pesua ja pitoa). Tästä uudesta saa 3.5 mm puikoilla varsin helposti tasaista jälkeä. Käyttökokemuksia ei tietenkään vielä ole.


Koska tänään on ystävänpäivä, toivotan kaikille iloista ystävänpäiväniltaa! Viime kesäinen paprika onnistui ilahduttamaan minua tänään, se talvehti hyvin ja siinä on jo nuppuja ja yksi kukka on auennutkin.


4 kommenttia:

  1. Hyvää Ystävänpäiväiltaa sinullekkin!

    VastaaPoista
  2. Mielenkiinnolla jään odottamaan kun kerrot neulestasi. Minäkin tykkäsin tästä Novitan Bambusta, tein siitä sytomyssyä ja ajattelin myös, että kesäneule voisi olla kiva ;-)
    YStävänpäivän jälkeisin terveisin.

    VastaaPoista