sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Maatuskat

Tammikuussa valmistui aika monta työtä. Toiseksi viimeisenä lapaspari joka on ollut tekolistalla jo kauan.


Langoiksi valitsin omasta ja tyttären projektista jääneet Cascadet, 220 ja 220 Superwash. Langat sopivatkin oikein hyvin myös lapasiin.


Malli on mukava ja nopea neuloa mutta mulla taisi olla liian isot puikot, 3.75 mm ja siten väärä kerrostiheys. Jouduin jättämään aika monta riviä kaaviosta neulomatta että lapasista ei tullut liian pitkät.


Neuloin värit eri järjestyksessä ranteessa ja varsinaisessa lapasosassa, hallitsevan värin huomaa varsin helposti kämmenpuolelta, pystyraidat on ihan erinäköisiä.


Kuvasin lapaset lumikenkälenkillä, en mä näitä tosin käyttänyt, kuva on lavastettu. Meillä on tosi vähän lunta ja sain yrittää aika kauan että sain sauvat pysymään lumessa pystyssä edes vähän aikaa.


Vaikka aurinkoa ei tammikuussakaan paljoa näkynyt, räystäillä on jo muutama jääpuikko. Kevättä ilmassa ihan selvästi.


7 kommenttia:

  1. Todella ihanat ja musta-valkeina tosi tyylikkäät.

    VastaaPoista
  2. Mukavat lapaset. Hyvin näkyykin tuo ero varressa ja lapasessa, oikein havainnollinen kuva hallitsevan värin valitsemiseen, "värillä on väliä" miten ne laittaa.

    VastaaPoista
  3. Kauniit on. Maatuskoista tulee omaan käteeni sopivat, kun siirrän peukun paikkaa pari kierrosta ylemmäs. Tosin vielä en omiin käsiini sopivia ole tehnyt. Tosin neulon ne myös 3mm puikoilla.

    VastaaPoista