sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ruutuja ja raitoja

Tajusin sitten aamulla että eihän mulla ole tänään mitään uutta esiteltävää, mutta voihan päivityksen tehdä myös blogiarvonnasta. Siis siitä lopputuloksesta. Tai sitten ei jos pistää puikot suihkimaan ja saa päivässä jotain pientä aikaiseksi.


Mutta ensin se arvonta. Kiitos runsaasta osanotosta, päätin tällä kertaa olla mainostamatta missään muualla kuin täällä blogissa ja silti teitä oli noin paljon. Random.org on mun luotettva arpojakaveri ja tällä kertaa arpa osui kommentoijaan jolta oli aluksi oma nimi hukassa, LinaLily saa siis postia kunhan ensin ilmoittaa mulle osoitteensa, sähköpostiosoite löytyy tuosta sivusta ja Ravelryn PM toimii myös.


Niin, siis kaiken puutarhuroinnin lisäksi ehdin kuin ehdinkin neulomaan tänään valmiiksi parin pieniä sukkia, ekan sukan varsi oli aamulla suunnilleen valmis. Onneksi sukat on pienet, koko n 30. Puutarhassa laitettiin kasvihuonetta viljelykuntoon, jouduin muistuttamaan itseäni että nyt on tosiaan vasta toukokuu, aurinko porotti ja kasvihuone oli tosi kuuma.


Sukissa on noita kaikkia ekan kuvan viittä väriä, vaaleansininen on Austermann Stepiä, harmaa ja beige jotain alpakkasekoitetta, toinen sinikirjava Trekking XXLää ja toinen Hopeasäie Basicia. Sukat tein ihan omalla ohjeella, 56 silmukkaa ja raitoja ja kuvioita sen mukaan mitä mieleen tuli. Puikot 2.25 mm.  Ja sukat on myös kevyet, yhteispaino vain 45 grammaa.


Ensi viikoksikin on luvattu hyviä säitä pihatöiden kannalta, puikot ei kuitenkaan lepää joten jotain vähän isompaa sitten ensi kerralla.

1 kommentti:

  1. Jippii!!! Laitoin Ravelryn kautta osoitteeni. Kiitos.

    t. LinaLily

    VastaaPoista