torstai 23. toukokuuta 2013

Tavikset

Aina joskus tulee semmoinen tilanne että pitää saada jotain nopeaa neulottavaa. Siis vaikkapa ihan tavalliset sukat joita tehdessä ei tarvitse ajatella mitään ja ajan saa kulumaan mukavasti.


Meillä oli töissä jokin aika sitten puoli päivää kestänyt palaveri jossa piti lähinnä kuunnella joten jotain aiempaa kieltoa uhmaten otin taas mukaan sukankutimen. Ensimmäinen Nalle-sukka valmistui melkein kokonaan tuossa palaverissa eikä kukaan huomauttanut tällä kertaa mitään. Nallea kului melkein koko kerä, puikot 2.5 mm ja sukat kokoa 39-40.


Toisetkin tavissukat päätyi puikoille vähän aikaa sitten. Näissä lankana Zitron Trekking (XXL) josta oli ihan mahdoton löytää toiseen sukkaan samanlaista aloituskohtaa toisin kuin noissa Nalle-sukissa. No, värit ei ole mitenkään erityisen räikeät joten ehkä se ei haittaa että raidat ei mene ihan kohdakkain.


Puikkoina näissä toisissa sukissa 2.25 mm pyörö ja lankaa kului taas melkein koko kerä. Mallineuleena varressa ja jalan päällä 3 o, 1 n resori. Ihan kivaa neulottavaa, ehkä vähän paksumpaa kuin nämä ohuet normaalisti. Sukat suunnilleen kokoa 42.


Pihassa on jo hieman väriä ja edellisessä postauksessa kuvattu varjolilja on kasvanut hurjasti. Kevät on ihan selvästi tullut.


Edellisen postauksen arvontaan ehtii vielä osallistua.


1 kommentti:

  1. Tavallisia sukkiakin pitää olla.Mä huomaan et mun suosikkeja taitaa olla raita sukat =)

    VastaaPoista