sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sammalta

Lisäsin tämän ja viime vuoden postauksiin tunnisteita ja suurensin kuvia. Aika kova homma ja sormet on nyt jumissa, pikainen postaus siis tälläkin kertaa.


Arvontavoittaja toivoi palkinnokseen sukkia ja ne on nyt perillä (ja kuitattu saapuneiksi). Olin jo aiemmin päättänyt että jos palkinto osuu lankaa ja ohjetta toivoneelle niin ohje olisi ollut kotimainen ellei voittajalla olisi ollut muita toiveita. Joten kun sukkiin ei ollut mitään toiveohjetta niin päädyin näissäkin kotimaiseen sunnitteluun.



Mun lanka ja puikot on vähän ohjeen suositusta ohuemmat mutta malli on oikein joustava ja tosi mukava neuloa, suosittelen siis kokeilemaan jos keväinen pitsineule yhtään kiinnostaa.



Malli: Ingel
Lanka: Wollmeise twin
Puikot: 2.75 mm


Kuvat otin jo viikko sitten kun kävin katsastamassa talviset kuvauspaikkani. Lunta löytyi enää kourallinen, nyt siellä ei taida olla sitäkään, tänään en voinut käydä kun meillä on satanut vettä koko päivän.



Olen vähän muokannut blogin ulkoasua, tunnisteet on vielä vähän vaiheessa, hiukan hankalaa kun melkein joka postauksessa on noita sukkia. :) Kommentteja otan vastaan enemmän kuin mielelläni.

3 kommenttia:

  1. Ihanat ja niin kauniin värinen lanka =) Ihana kun lumet alkaa olla sulanut, kevät ja kesä tervetuoloa.

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia ja kauniit sukat! Ihanaa kun kevät alkaa viimeinkin edistyä, täällä on hiirenkorvat ihan hilkulla...

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat on puikoiltasi tipahtanut ja niin kaunis kuvauspaikka:) Aurinkoista kesän odotusta sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista