keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lankaostoksia


Noin kuukausi sitten oli Neulojien yö, lankakauppojen tempaus jossa tarjoukset olivat voimassa vain yhden yön ajan. Annoin itselleni luvan ostaa vähän lankaa ja aika hillittyjä mun ostokset olikin.


Lanitium ex Machina oli laittanut perus- ja kimallesukkalangat hyvään aleen ja kun väriksi löytyi hilpeä harmaa niin tilasin sitten kumpaakin laatua. Muitakin kauppoja katselin mutta en kuitenkaan illan aikana tilannut muuta.


Aamulla heräsin aikaisin ja kävin vielä katsomassa viimeiset tarjoukset. Samainen Lanitium ex Machina laittoi aamutarjoukseen paksumpia sukkalankoja. Niihinkin sorruin, harmaa on Alpaca Sock Sport, joka muuten on tarjouksessa tänäänkin, sininen BFL Sock Sport. Nämä olivat ensimmäiset tilaukseni tästä lankakaupasta mutta tuskin viimeiset, palvelu oli tosi hyvää ja langat toimitettiin nopeasti. Noi paksummat langat on aivan uskomattoman pehmoisia, voi olla että eivät päädy ollenkaan sukkiin.


Olin ladannut PayPaliin rahaa lankaostoksia varten mutta ne jäivät käyttämättä kun maksu tapahtui pankin kautta. Siispä päädyin seuraavan värjärin sivuille. Olen ihaillut Mind The Gap raitasukkalankoja ja harkinnut tilausta jo muutamaan kertaan. Tämänkin värjärin palvelu on kiitettävää. Sain sähköpostiin ilmoituksen varmaan seyraavana päivänä että langat on lähteneet. Toimitus Englannista kesti kyllä aika kauan, melkein kaksi viikkoa. Tuolla on päivitysiä aika tiheästi, seuraava näyttää olevan huomenna.


Viime viikolla sorruin vielä Halpahallissa, alelaarista tarttui mukaan puuvillasekoitetta joille on jo käyttökohde mietittynä.


Viime vuonna tähän aikaan kävin vielä ahkerasti lumikenkäilemässä. Nyt samat maisemat näyttää ihan erilaiselta. Lunta ei ole yhtään ja vaikka sitä muualle luvataankin viikonloppuna niin taitaa ne pyryt kiertää meidät taas kerran.

16 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia. Mind the Gap -lankaa munkin on saatava!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vielä aivan ihanaa neulottavaakin, eka vyyhti on jo muuttunut sukiksi.

   Poista
 2. Voi hitsi onpas kivat langat!! Varsinkin tuota värikäs raitalanka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitalangassa taitaa olla 12 eri väriä jos oikein muistan.

   Poista
 3. Meille ostettiin ihan toiset lumikengätkin tätä talvea varten... no ehkä ensivuonna sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ostettiin toiset lumikengät viime keväänä ja niitä ehdittiin silloin käyttää jonkin verran. Jospa tosiaan ensi keväänä.

   Poista
 4. Mää en tarvii lankaa, mää en tarvii lankaa, mää en tarvii lankaa,...
  En käsitä kuinka voin olla kurkkaamatta noille sivuille. Postauksesi jälkeen kiusaus on val-ta-va.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä varmaan ole enää mitään ostettavaa..

   Poista
 5. Ihania lankoja :). Kiitos kauppalinkeistä, koe-erä tilattu :d.

  VastaaPoista
 6. Jaaha! Ensimmäinen maisemakuva on kuin jostain satumetsästä, IHANA! Langatkin ovat aika ihania ja kyl mun varmaan on tuota Mind the gap-lankaa saatava, sen verran kova Lontoon metrofani olen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään Lontoon metrosta ja siksi tuo lanka oli ihan pakko saada.

   Poista
 7. Jaaha! Ensimmäinen maisemakuva on kuin jostain satumetsästä, IHANA! Langatkin ovat aika ihania ja kyl mun varmaan on tuota Mind the gap-lankaa saatava, sen verran kova Lontoon metrofani olen...

  VastaaPoista
 8. En miekään ole päässyt lumikenkäilemään - harmittaa!
  Mie ole käynyt ties kuinka monta kertaa ihailemassa Lanitium jne lankoja. Olen päättänyt, että sitten joskus kun on itsensä palkitsemis- tai lahjomishetki, suuntaan sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanitiumin langat on ihania ja palvelu ensiluokkaista.

   Poista