sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pienempi merenneito

Siskontytöltä tuli pyyntö possusukista mutta kun en ihan heti löytänyt sopivaa possumallia niin päädyin sitten tekemään vähän erilaiset eläinsukat.


Malli siis sama Pet Octopus Socks jolla tein kahdet sukat jo aiemmin. Nämä on tehty ohjeen pienemmällä koolla ja sukat on tosi kapeat, ihan sopivat kuitenkin nuoren neidin jalkoihin, itseasiassa teräosa oli vähän turhankin pitkä.


Olin ottanut ensimmäiset kuvat sukista ja huomasin että yhden merenneidon suu ei näy ollenkaan, kerällä nämä värit näyttivät tarpeeksi erilaisilta mutta kun kirjoneuleessa värit vielä syövät toisiaan niin liian läheisiähän nuo sävyt muutamassa kohdassa on. Korjasin merenneidon suun ottamalla pätkän lankaa ja tekemällä pari silmukkaa jälkikäteen. Onnistui ihan hyvin eikä yksikään ole enää ilman suuta.


Enpäs taaskaan muista ihan varmaksi millä puikoilla nämä sukat neuloin mutta villinä arvauksena voisin veikata että puikkokoko oli 2 mm tai sitten 2.25 mm. Pitäis laittaa nämä aina ylös heti samantien kun kolme työtä myöhemmin olen jo ehtinyt unohtaa asian.


Lankana joskus kauan sitten ostettu Markkalanka Sock ja Jitterbug. Langat oli hieman eripaksuisia mutta ei sitä kyllä valmiista työstä näe.Juuri kun olin saanut sukat valmiiksi ja oltiin päätetty viedä ne saajalle niin sain viestin tytön isosiskolta, jolla oli akuutti kevätpipotarve. Kyselin malli- ja väritoiveita ja selailin pipomalleja yhden illan. Aamulla loin silmukat ja neuloin kovaa kyytiä.


Iltapäivällä lähddettiin ajamaan, neuloin autossa vielä vajaan tunnin ja sain kuin sainkin antaa valmiin pipon saajalle perillä. Varsinainen pikatyö siis.


Kuvat on aika surkeita kun näppäsin ne pikaisesti autossa kun pysähdyttiin tankkaamaan.


Malli: Wild Leaves Hat pipo tehty ohuemmasta langasta isomman koon silmukoilla
Lanka: Canon Hand Dyes Jane MCN Sock
Puikot: 3 mm sukkapuikot

9 kommenttia:

 1. Kauniit sukat jälleen kerran. Pipo näyttää myös hienoa.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat sukat. Pipokin valmistui pikavauhtia, olet aika velho puikkojen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Sukat ovat ihanat väriä myöten. Tämä ei-pipo-ihminen taisi ihastua myös pikapipoon!

  VastaaPoista
 4. Jälleen upeat sukat ja ihana myssy!

  VastaaPoista
 5. Ai ne olivatkin siun tekemät sukat tuolla fb:n puolella kun ihastelin niitä, niinkuin moni muukin. Erilaiset kauniit aina pistää silmään.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat! Jälleen kerran. Myös pipo on kiva, jälleen yksi ohje, joka pitää pitää mielessä.

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat ja varmasti lyövät possusukat mennen tullen. Myös edellisen postauksen raitasukat ovat ihanat! Siis molemmat.

  VastaaPoista
 8. Mieletöntä miten upeat nuo merenneidot.

  VastaaPoista