keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Palmikkohullutus

Sock Madness neulontakisan toinen ohje julkaistiin myöhään perjantai-iltana. Tänään keskiviikkona valmiita sukkapareja on jo lähemmäs 150.


Joukkueiden nopeusero on tälläkin kertaa huima, nopein joukkue oli jo täynnä kun hitaimmassa oli vasta yksi valmiina. Itse en kisaa tänä vuonna mutta kisaa on kiva seurata näin sivustakin.


Aloitin sukat sunnuntaina aamupäivällä ja päättelin viimeisen langanpään tiistai-iltana. Ihan sopivan rauhallinen tahti. Palmikoita oli kiva neuloa ja koska halusin sukista peilikuvat, tulostin kaavion myös peilikuvana.


Näissä sukissa palmikot ovat vähän epäsymmetriset, kuvio ei ole ihan keskellä. Koska tein sukat peilikuvina, epäsymmetrisyyttä ei huomaa. Muokkasin mallia pikkuisen ja tein kantapään ja terän vähän eri silmukkamäärällä kuin ohjeessa. Ne jotka osallistuvat kisaan eivät voi tehdä edes näin pieniä muokkauksia, peilikuvana tekeminen oli kyllä sallittua myös kilpailijoille.


Kaikenkaikkiaan kivat sukat ja mulle ihan sopivat. neuloin vähän ohjetiheyttä tiukempaa ja sain kisassa vaaditulla kerrosmäärällä oikein sopivat sukat itselleni, kisamitasta jäi kyllä puuttumaan vähän.


Malli: Cable Madness joka tulee myyntiin joskus kesällä kun kisa on ohi
Lanka: Alina Shea Creations Silver, esitelty 28.12. Ihana lanka jota on kiva neuloa ja värikin on mukavan keväinen
Puikot: 2.25 mm sukkapuikot
7 kommenttia:

 1. Onpa ihanat sukat ja oot kyllä supernopea kutoja!

  VastaaPoista
 2. Voi kun on kiva nähdä näitä aiemmin esiteltyjä lankoja valmiina neuleina.
  Olen ihan noviisi neulomisessa, mutta mulla taitaa olla jokin symmetriavirhe aivoissa. En ymmärrä, että tehdään ohje, joka ei ole symmetrinen.

  VastaaPoista
 3. Kiva seurata näitä kilpailuja näin kauttasi. Itsestä ei olisi osallistumaan, mutta pääsee sitä näinkin "mukaan". Hienot on sukat jälleen!

  VastaaPoista
 4. Jälleen kerran en voi kuin hämmästellä neulomisvauhtiasi. Kyllähän sitä itsekin saattaisin saada aikaiseksi perussukat paksusta langasta, mutta ohut lanka ja kuvio tai kirjoneule yhditettynä nopeuteen ei vain ole yhdistelmä joka minulta onnistuisi.
  Kuten MiunMaun sanoi jo aikaisemmin on mukava nähdä millaisia sukkia aikaisemmin esittelemistäsi vyyhdeistä muodostuu. Lanka voi antaa niin erilaisen vaikutelman neulottuna ja vyyhdillä.

  VastaaPoista
 5. Upeat sukat ja värikin on vallan hieno!

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat.
  http://seijap.vuodatus.net/lue/2015/05/mulla-on-uudet-saappaat
  Käyppäs kurkkaamassa bloggaukseni. Nyt pääsevät sinulta saamani sukat oikeuksiinsa myös saappaissa.

  VastaaPoista