sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vihreää kultaa

Lupasin neulomani sukat palkinnoksi yhteen Ravelry-arvontaan jokin aika sitten. Voittaja sai valita niistä joulukuussa esitellyistä vyyhdeistä langan sukkiinsa ja malli löytyi lopulta ihan uudesta e-kirjasta jonka ostin vähän aikaa sitten.


Vaikka mallissa oli paljon kierrettyjä silmukoita, se oli ihan kivaa neulottavaa. Mallikerta jäi mieleen helposti ja lanka neuloutui helposti.


Sukat on tehty ihan ohjeen mukaan, mallissa on kolme eri kokoa ja nämä on tehty keskimmäisen koon mukaan. Langan väri ei toistu ihan oikein, on oikeasti vihreämpi, aurinko oli jo aika alhaalla kun vihdoin sain nämä kuvattua.


Kun sain tämän langan joulukuun alussa, en ollut ihan varma onko tuo kimalle kultaa vai hopeaa, kevätaurinko paljasti sen olevan kultaa, hämärässä sähkövalossa se näyttää edelleen vain kimalteelta, väriä ei oikeasti erota.


Ostamassani ohjekokoelmassa on vielä monta kivaa sukkamallia, toinen pari valmistui eilen mutta esitellään joskus myöhemmin. Ohjeet on hyvin kirjoitettuja ja niissä on vain tarpeellinen, kuvat on kauniita ja isoja.


Malli: Laverne
Lanka: Lanitium ex Machina kimalle sukkalanka, esitelty täällä
Puikot: 2.25 mm


6 kommenttia: