perjantai 25. maaliskuuta 2016

Välipala

Aina välillä pitää neuloa semmoisia ihan perusjuttuja joita tehdessä ei tarvita mitään ohjetta. Tämmöisenä välipalana neuloin perussukat anopille tyttären pyynnöstä.


Jaan aina vuoden aikana kertyneitä neuleita joulun aikaan pääasiassa tyyliin kukin voi ottaa mitä tarvitsee ja viime jouluna kävikin siten niin että kasassa ei tainnut olla yhtään löysävartista tavallista sukkaparia jotka ovat aina olleet anopille mieluisimmat. Teinpä nyt sitten vähän myöhässä semmoiset.


Lankana näissä Lanitium ex Machina BFL Sock Twist. Ihanan pehmeä ja vähän paksumpi kuin tavallinen fingering. Varteen tein raitoja Lontoosta ostamallani tweedlangalla kun epäilin että vajaa vyyhti ei ihan riitä kokonaiseen sukkapariin.


Koska sukista tuli sittenkin aika ohuet, tein niille kaveriksi varrettomat tossut.


Nämä on tehty ihan ohjeesta Simple Garter Stitch Slippers, lankana Dragonfly Fibers Traveller, DK vahvuinen 100 % merinovillalanka.


Koska villasukat voivat olla puulattialla liukkaat, tytär kävi ostamassa semmoista jarrusukka-ainetta ja laittoi sitä sekä sukkien että tossujen pohjiin.3 kommenttia:

 1. Kivat perussukat :)
  Sellaiset on hyvä pitää aina tekeillä, niin voi jatkaa, kun ei tarvi kauheasti keskittyä tekemiseen :)

  VastaaPoista
 2. No voi. Luin jostain että tässä blogissa joku jakaa sukkien kuvia. Niin näköjään jakaa ja kaikki mallit pöllitty netistä. Esitätkö että nämä mallit ovat omiasi, ei todellakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ohje on otettu netistä niin siihen on aina linkki postauksessa, en todellakaan omi toisten malleja. Perussukkiin en kyllä käyttänyt mitään ohjetta mutta tossujen ohjeeseen on linkki.

   Poista